Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Πλησιάζουν το δράστη που τραυμάτισε με φωτοβολίδα 19χρονη 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πλησιάζουν το δράστη που τραυμάτισε με φωτοβολίδα 19χρονη 

Στα ίχνη του ανθρώπου που τραυμάτισε με φωτοβολίδα την 19χρονη Μαρία σε πλατεία του Αγρινίου βρίσκεται η αστυνομία.

Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των στοιχείων του ανθρώπου που προκάλεσε τον σοβαρό τραυματισμό της 19χρονης Μαρίας στην πλατεία Δημοκρατίας, την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πορείας για τα πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Αγρίνιο, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται, ότι το κορίτσι τραυματίστηκε στο πρόσωπο, όταν ναυτική φωτοβολίδα ευθείας βολής εκτοξεύθηκε από κουκουλοφόρο. Οι Αρχές Ασφαλείας του Αγρινίου, φαίνεται να βρίσκονται στα ίχνη του δράστη, αξιοποιώντας πληροφορίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και πολυκατοικιών της κεντρικής πλατείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές έχουν καταλήξει στο πρόσωπο που φέρεται να τραυμάτισε σοβαρά την 19χρονη. Την ίδια στιγμή, η νεαρή βρίσκεται σε φάση πλήρους ανάρρωσης στο σπίτι της μετά τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στα Ιωάννινα, έχοντας καθημερινά στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσωπα και δεκάδες φίλους της που της συμπαρίστανται με κάθε τρόπο. Μάλιστα, αναμένεται η οικογένεια της Μαρίας να στραφεί κατά του Ελληνικού Δημοσίου και κατά παντός υπευθύνου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ