Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Προφυλακίστηκε ο αρχιτέκτονας για τη δολοφονία του φαρμακοποιού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Προφυλακίστηκε ο αρχιτέκτονας για τη δολοφονία του φαρμακοποιού

Με την προφυλάκιση του καθ´ομολογίαν δράστης της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό, έκλεισε η πρώτη πράξη μιας υπόθεσης που συγκλόνισε την κοινή γνώμη.

Ο φαρμακοποιός που κατηγορείται και ομολόγησε την δολοφονία του φαρμακοποιού Βασίλη Φλώρου, σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσε τυπική απολογία, καθώς δεν ήταν σε θέση να απολογηθεί λόγω έντονης συναισθηματικής φόρτισης.

Ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Ο κατηγορούμενος ο οποίος εξ αρχής δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του, ζήτησε συγγνώμη από την οικογένειά του και την οικογένεια του θύματος και υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, υποστηρίζοντας ότι αντιμετωπίζει χρόνια ψυχολογικά προβλήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν με το θύμα, με αποτέλεσμα να βγει το σπίτι του στον πλειστηριασμό. Κατά πληροφορίες, το θύμα είχε δανείσει στον δράστη ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, το οποίο ο δράστης δεν επέστρεψε ποτέ.

Οι δύο άνδρες πήγαν στα δικαστήρια, όπου ο κατηγορούμενος έχασε, με αποτέλεσμα στη συνέχεια, να βγει στο σφυρί το επίμαχο ακίνητο. Λειτουργώντας κάτω από μεγάλο θυμό, προμηθεύτηκε ένα όπλο και έστησε καρτέρι στον φαρμακοποιό.

Οι αρχές έφτασαν στον αρχιτέκτονα, αφού απέκλεισαν οποιοδήποτε άλλο «σενάριο» ενώ μιλώντας με την οικογένεια του θύματος κατέληξαν ότι ο μόνος άνθρωπος με τον οποίο είχαν διαφορές ήταν ο δράστης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ