Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Προφυλακιστέος χρήστης της εφαρμογής badoo για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Προφυλακιστέος χρήστης της εφαρμογής badoo για ασέλγεια σε βάρος 16χρονης

Προφυλακιστέος κρίθηκε με ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή ένας 23χρονος από τον Πειραιά, ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε βάρος μιας 16χρονης την οποία γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής κατάλληλης για γνωριμίες ζευγαριών και την εκβίαζε.

Ο 23χρονος απέκτησε την εμπιστοσύνη της ανήλικης μαθήτριας και την έπεισε να συνομιλούν στην εφαρμογή “badoo” γύρω από το σεξ. Στην συνέχεια, άρχισε να την απειλεί ότι θα διαδώσει σε συγγενείς και γείτονές της τις συνομιλίες τους, αλλά και ψέματα για την ερωτική ζωή της, αν εκείνη δεν δεχόταν να συναντηθούν. Η 16χρονη τρομοκρατήθηκε και υπέκυψε στις απειλές, με αποτέλεσμα να βρεθούν στις αρχές Ιανουαρίου σε μια πλατεία του Πειραιά, όπου ο 23χρονος την εξανάγκασε με τη βια σε ασελγείς πράξεις, ευτυχώς χωρίς να επιχειρήσει να την βιάσει.

Μετά τον εφιάλτη που έζησε, το κορίτσι πίστεψε πως το μαρτύριο θα τελείωνε εκεί. Όμως, ο 23χρονος επανήλθε πιο… αγριεμένος λίγες μέρες μετά, αφού απαίτησε μέσω της εφαρμογής να συναντηθούν ξανά και να έχουν ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή! Μάλιστα, απείλησε την ανήλικη πως γνωρίζει το σπίτι της και θα την επισκεπτόταν εκεί, εάν δεν εμφανιζόταν στο ραντεβού.

Η κοπέλα φοβήθηκε, αλλά δεν πήγε στη συνάντηση. Όμως, λίγο πριν φτάσει στην κατοικία της, είδε τον αδίστακτο 23χρονο να την περιμένει απ’ έξω μαζί με έναν φίλο του! Αναστατωμένη, έφυγε αμέσως χωρίς να γίνει αντιληπτή από τους δυο νεαρούς και πήγε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε όσα συνέβησαν.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σημείο, όμως ο 23χρονος που εμφανιζόταν στην εφαρμογή με το όνομα Νικόλας είχε προλάβει και είχε να φύγει μαζί με τον φίλο του. Ωστόσο, δεν κατάφερε να αποφύγει την σύλληψη, καθώς τον εντόπισε τυχαία ένας αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αλλά είχε ακούσει την καταγγελία της 16χρονης λίγο πριν αλλάξει η βάρδια! Ο δράστης προσήχθη στο τμήμα, όπου τον αναγνώρισε η ανήλικη με αποτέλεσμα να βρεθεί με χειροπέδες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ