Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ρόδος: Στη φυλακή ο 23χρονος Ρομά για τον βιασμό της κοπέλας με ειδικές ανάγκες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ρόδος: Στη φυλακή ο 23χρονος Ρομά για τον βιασμό της κοπέλας με ειδικές ανάγκες

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε χθες ο 23χρονος Ρομά, Γιώργος Μ., ο οποίος, από κοινού, με τον 19χρονο Αλβανό, Αλέξανδρο Λ.  – κατηγορούμενο για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη – βίασαν την 1η Δεκεμβρίου μια κοπέλα με αναπηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου που διέταξε την προσωρινή  κράτηση του, άλλαξε όσα είχε πει προανακριτικά και αρνήθηκε τις εις βάρος του κατηγορίες:

«Ο ίδιος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες οι οποίες του αποδίδονται. Αποδέχεται την παρουσία του στο χώρο αλλά λέει ότι ό,τι συνέβη, συνέβη με την κοινή γνώμη των όσων ήταν εκεί. Έγινε κάποια πράξη αλλά έγινε με κοινή συναίνεση όλων», δήλωσε μεταξύ άλλων ο συνήγορος του, Γιάννης Χριστοδούλου.

Την ίδια στιγμή, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταφερθεί από τις φυλακές Γρεβενών στη Ρόδο ο νεαρός Αλβανός προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό της σεξουαλικής κακοποίησης της άτυχης 19χρονης.

Επίσης, μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα αναμένονται εξελίξεις στο θρίλερ με τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, καθώς πρόκειται να δώσει ένορκη κατάθεση η μητέρα της άτυχης κοπέλας, στην οποία θα κατονομάζει τους δύο από τους τρεις άνδρες που βίασαν την κόρη της το 2017. Στην αποκάλυψη αυτή προχώρησε ο θείος της αδικοχαμένης φοιτήτριας και δικηγόρος της οικογένειας Βαγγέλης Γκιουγκής, ο οποίος παράλληλα εκτίμησε πως σύντομα θα έρθουν στο φως και όλα τα στοιχεία για τον βιασμό και την δολοφονία της άτυχης Ελένης καθώς θα βγουν τα αποτελέσματα από τις έρευνες στον υπολογιστή και στο κινητό τηλέφωνο της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ