Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Σε Αυλώνα και Γρεβενά οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σε Αυλώνα και Γρεβενά οι κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της Ελένης

Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και την οργή να ξεχειλίζει στη Ρόδο οι δράστες της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη παίρνουν το δρόμο για τις φυλακές.

Οι δύο κατηγορούμενοι που κρίθηκαν χθες προφυλακιστέοι μεταφέρονται προσωρινά σε ξεχωριστά σωφρονιστικά ιδρύματα μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης. Έτσι υπό άκρα μυστικότητα λοιπόν, ο 19χρονος Αλβανός θα οδηγηθεί στις φυλακές της Αυλώνας, ενώ ο 21χρονος Ροδίτης στα Γρεβενά.

Εκ διαμέτρου αντίθετες απολογίες

Οι δύο κατηγορούμενοι απολογήθηκαν χθες ενώπιον της ανακρίτριας και υποστήριξαν τελείως διαφορετικές εκδοχές για το τι συνέβη τη νύχτα που δολοφονήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη.

Ο 21χρονος υποστήριξε ότι ήρθε σε επαφή με τη φοιτήτρια, και μετά η Ελένη προσέβαλε τον 19χρονο. Ο 21χρονος ισχυρίζεται ότι γέλασε και τότε ο 19χρονος έπαθε υστερία, την έβρισε και την χτύπησε στο πρόσωπο με μπουνιές. Σύμφωνα πάντα με τον 21χρονο, όσο η Ελένη Τοπαλούδη ήταν στο έδαφος ο 19χρονος την έπιασε από τον λαιμό, και με το ηλεκτρικό σίδερο τη χτύπησε με μανία στο πρόσωπο.

Αντίθετα ο 19χρονος υποστήριξε ότι η Ελένη Τοπαλούδη απέρριψε πρόταση του 21χρονου για σεξουαλική επαφή, γεγονός που εξόργισε τον Έλληνα κατηγορούμενο. Ο 19χρονος υποστηρίζει ότι η Ελένη Τοπαλούδη προειδοποίησε τον συγκατηγορούμενό του ότι θα ενημέρωνε τις αρχές και τότε εκείνος (ο 21χρονος Έλληνας), που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, της επιτέθηκε και την χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι.

Οι αλληλοκατηγορίες συνεχίστηκαν και στην κατ’ αντιπαράσταση εξέταση όπου μάλιστα επικράτησε και ένταση όταν ο ένας αποκάλεσε τον άλλο ψεύτη…

Πηγή: rodiakidimokratiki

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ