Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Σικάγο η Αθήνα: Δολοφόνησαν άνδρα κοντά στην πλατεία Ομονοίας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σικάγο η Αθήνα: Δολοφόνησαν άνδρα κοντά στην πλατεία Ομονοίας

Σκηνές από Σικάγο λίγα μόλις μέτρα από την πλατεία της Ομονοίας εκτυλίχθηκαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου καθώς θύμα στυγερής δολοφονίας έπεσε ένας άνδρα – πιθανότατα Αφγανός -στην συμβολή των οδών Μενάνδρου και Σοφοκλέους.

Ειδικότερα, το θύμα, που ακόμα είναι  αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένο, λίγο πριν από τις 20:30.  Μάλιστα, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, καθώς δέχθηκε μαχαιριές στο μέρος της καρδιά από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες περαστικών το βράδυ του Σαββάτου ο άνδρας στεκόταν στη συμβολή των οδών Σοφοκλέους και Μενάνδρου. Περίπου στις 20:30 μια μηχανή με δυο επιβάτες σταμάτησε μπροστά του. Πριν προλάβει να αντιδράσει, ο ένας κατέβηκε από τη μηχανή και τον μαχαίρωσε στην καρδιά. Αμέσως μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση ανέβηκε πάλι στο δίκυκλο και οι δράστες χάθηκαν στα σκοτεινά στενά της περιοχής.

Η σήμανση και το τμήμα ανθρωποκτονιών έφτασαν στο σημείο της δολοφονίας για να αναζητήσουν μαρτυρίες και υλικό. Το θύμα δεν έφερε πάνω του χαρτιά που να πιστοποιούν τα στοιχεία του, ωστόσο σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αφγανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της αστυνομίας, οι δράστες μπορεί να είναι αλβανικής καταγωγής. Όσον αφορά στο κίνητρο της άγριας δολοφονίας, όπως υποθέτουν οι αστυνομικοί πρέπει να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, πιθανότατα με φόντο υποθέσεις ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ