Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την αποπλάνηση 11χρονης από δικηγόρο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σοκαριστικές αποκαλύψεις για την αποπλάνηση 11χρονης από δικηγόρο

Την ώρα που η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη από την υπόθεση αποπλάνησης μικρού κοριτσιού στη Φθιώτιδα, νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, στο πλαίσιο της προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε και ιατροδικαστικά ότι το κοριτσάκι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά και μάλιστα αυτό φέρεται να συμβαίνει από το 2016 μέχρι και το 2019, που η 11χρονη έλυσε τη σιωπή της και αποφάσισε να βάλει τέλος στον εφιάλτη μιλώντας στους γονείς της.

Ο φερόμενος δράστης είναι δικηγόρος στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και θα απολογηθεί ενώπιον του Ανακριτή Λαμίας το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες ο δικηγόρος είναι από την Αθήνα και έχει το εξοχικό σε παραθεριστικό οικισμό της Φθιώτιδας. Ο πατέρας της μικρής φρόντιζε τον κήπο και έκανε διάφορες εργασίες στο εξοχικό του δικηγόρου, ο ποίος βρήκε την ευκαιρία έτσι να πλησιάσει το μικρό κορίτσι και να το ξεγελάσει με διάφορα δώρα και υποσχέσεις.

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ