Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Σοκ από την εν ψυχρώ εκτέλεση 43χρονου για κτηματικές διαφορές!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σοκ από την εν ψυχρώ εκτέλεση 43χρονου για κτηματικές διαφορές!

Σοκ έχει προκαλέσει η εν ψυχρώ εκτέλεση 43χρονου επιχειρηματία χθες στο Βαμβακόπουλο Χανίων από 60χρονο συγχωριανό του που δεν δίστασε να τον πυροβολήσει στο κεφάλι εξαιτίας… κτηματικών διαφορών!

Το στυγερό έγκλημα που συγκλονίζει την τοπική κοινωνία των Χανίων, έλαβε χώρα μέρα μεσημέρι έξω από το μίνι μάρκετ που διατηρούσε το θύμα σε κεντρικό σημείο στο Βαμβακόπουλο με το θύτη να οπλίζει την κυνηγετική του καραμπίνα και να ανοίγει πυρ μπροστά στα μάτια των έντρομων περαστικών. Λίγα λεπτά νωρίτερα είχε παρκάρει το αγροτικό αυτοκίνητό του σε κοντινή απόσταση από την επιχείρηση του 43χρονου και με βήμα ταχύ κατευθύνθηκε προς το μέρος του. Οι δύο άνδρες, που σύμφωνα με πληροφορίες είχαν ανοικτούς λογαριασμούς, άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα.

Θα έρθετε να με συλλάβετε εσείς ή να έρθω εγώ;

Ο άτυχος επιχειρηματίας και πρόεδρος της τοπικής κοινότητας του Ορθουνίου που την ώρα του καυγά βρισκόταν στο πεζοδρόμιο έξω από το κατάστημά του δέχθηκε μία σφαίρα στο κεφάλι πέφτοντας αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο ενώ ο 60χρονος δράστης Δ.Μ  αμέσως μετά ειδοποίησε ο ίδιος τις αρχές λέγοντας τι είχε κάνει. «Πυροβόλησα έναν άνθρωπο, θα έρθετε να με συλλάβετε εσείς ή να έρθω εγώ στο αστυνομικό Μέγαρο Χανίων;» είπε ο φονιάς, τηλεφωνώντας στους αστυνομικούς.

Ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο μετέφερε τον 43χρονο στο Νοσοκομείο Χανίων όμως ο πυροβολισμός απεδείχθη μοιραίος και ο άτυχος άνδρας, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, δεν άντεξε και λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές κατά τη σύλληψή του ο δράστης ισχυρίστηκε ότι είχε κτηματικές διαφορές με το θύμα.

Ο “απόλυτος άρχοντας”!

Σύμφωνα με τους κατοίκους του Ορθουνίου, ο 60χρονος Δ.Μ δημιουργούσε πάντα προβλήματα στο χωριό, καθώς θεωρούσε τον εαυτό ως τον απόλυτο «άρχοντα», διεκδικώντας στρέμματα γης, των τρεχούμενων νερών και άλλων θεμάτων. Στο παρελθόν είχε βάλει φωτιά στο κοινοτικό γραφείο, καθώς, όπως έλεγε, ο δήμος το έχτισε στο οικόπεδο του ενώ πρόσφατα είχε κάψει το γκρεϊτερ του δήμου.

Μια άλλη φορά είχε πυροβολήσει και τραυματίσει στο πόδι, τον αδερφό του πατέρα του, δηλαδή τον θείο του για κτηματικές διαφορές ενώ χρησιμοποιούσε την καραμπίνα του για να σκοτώνει κάθε τόσο αδέσποτα ζώα. Οι Αρχές βρίσκονται, πάντως, σε επιφυλακή  υπό τον φόβο ξεσπάσματος βεντέτας μεταξύ των οικογενειών θύτη και θύματος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ