Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Σοκ! Θείος και αδελφός την βίαζαν επί τρία χρόνια

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σοκ! Θείος και αδελφός την βίαζαν επί τρία χρόνια

Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις μιας 16χρονης από την Ηλεία, ότι επί τρία χρόνια έπεφτε θύμα βιασμού από τον θείο και τον αδερφό της! Η ανήλικη που ζούσε σε χωριό του δήμου Ήλιδας αλλά πλέον έχει φύγει από το πατρικό της με τον 20χρονο σύντροφό της, κατήγγειλε πως από το 2016 έως και το 2018 βιάζονταν από τους δύο στενούς συγγενείς της.

Η υπόθεση ήρθε στο φως λίγο αφότου ο πατέρας της ζήτησε την παρέμβαση της αστυνομίας για να επιστρέψει η κόρη του στο σπίτι τους. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν την κοπέλα και την εντόπισαν αλλά έμειναν άναυδοι όταν άκουσαν τους λόγους που την οδήγησαν στο να εγκαταλείψει το πατρικό της.

Πρώτος ο αδελφός της όταν ήταν 13 χρονών!

Όπως είπε, πριν από τρία χρόνια, στα 13 της, ο τότε 15χρονος αδερφός της την βίασε για πρώτη φορά και ακολούθησε ο αδερφός του πατέρα της. Και οι δύο τη βίαζαν κατ’ εξακολούθηση επί μία τριετία. Μάλιστα, ο θείος της είναι πατέρας ανηλίκων παιδιών κάτι που όπως φαίνεται δεν τον εμπόδισε να βγάλει τις αρρωστημένες ορέξεις του στην ανιψιά του.

Η 16χρονη είναι παιδί διαζευγμένων γονιών και η μητέρα της ζει στην Πάτρα όπου κατέφυγε αρχικά και στην οποία φέρεται να αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αδελφού και θείου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και ο φάκελος έχει σταλεί στην Εισαγγελία Αμαλιάδας που εξετάζει με προσοχή την υπόθεση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ