Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Σπείρα 8 ανήλικων Αλβανών σπέρνει τον τρόμο στην Αθήνα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σπείρα 8 ανήλικων Αλβανών σπέρνει τον τρόμο στην Αθήνα

Τον τρόμο σε ανήλικα παιδιά και ηλικιωμένους έχει προκαλέσει σπείρα οκτώ ανήλικων Αλβανών που δρούσε  σε γήπεδα μπάσκετ της Αθήνας αλλά και σε σχολεία των Αμπελοκήπων.

Η δράση των ανήλικων κακοποιών έχει θορυβήσει τους κατοίκους της περιοχής και ήδη έχουν καταθέσει στο Δήμο Αθηναίων και την Αστυνομία.

Ένα από τα θύματά τους το ακινητοποίησαν, του ζήτησαν τα χρήματα του και του έσβησαν ένα αναμμένο τσιγάρο στο κεφάλι προκειμένου να τους δώσει όσα χρήματα είχε πάνω του.

Είσαι μεγάλο “…”

Και αυτό έγινε διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ενημερώσει την αστυνομία όταν αντιλήφθηκε την απόπειρα κλοπής ενός ανήλικου παιδιού από την σπείρα. Δυο από τα μέλη της ομάδας τον βρήκαν του είπαν, «Εσύ δεν είσαι που ειδοποίησες την αστυνομία; Είσαι μεγάλο …. »!

Και πριν προλάβει να αντιδράσει, του έσβησαν ένα τσιγάρο στο κεφάλι και του ζήτησαν τα λεφτά του. Τους είπε πως τα είχε αφήσει στο μηχανάκι του οπότε οι δύο Αλβανοί τον πήγαν συνοδεία μέχρι την είσοδο, αλλά μόλις πέρασαν την πόρτα, είδε δυο γυναίκες να περνάνε και ξεκίνησε να φωνάζει «βοήθεια», οπότε οι δυο ανήλικοι έφυγαν. Η συγκεκριμένη σπείρα εμπλέκεται σε επιθέσεις και ξυλοδαρμούς ανηλίκων από τους οποίους αφαιρούν χρήματα και κινητά τηλέφωνα. Στα συγκεκριμένα γήπεδα πάντως του δήμου της Αθήνας στην συμβολή της Φθιωτιδος με την Αργολίδος, μόλις πέσει η νύχτα οι συμμορίες γεμίζουν την περιοχή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ