Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στα χέρια της αστυνομίας ο «Αλεξάντερ ο Αλβανός» που διακινούσε στη Μύκονο το σιρόπι του βιασμού!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στα χέρια της αστυνομίας ο «Αλεξάντερ ο Αλβανός» που διακινούσε στη Μύκονο το σιρόπι του βιασμού!

Αστυνομικοί της Μυκόνου συνέλαβαν εργαζόμενο στο αεροδρόμιο του νησιού ο οποίος στην κατοχή του είχε ένα λίτρο GBL, το οποίο είναι το «σιρόπι του βιασμού».

Το GBL είναι ένα υγρό άχρωμο και άοσμο που δεν γίνεται αντιληπτό ούτε σε ένα ποτήρι με καθαρό νερό και σύμφωνα με τους ειδικούς προκαλεί αναστολή των σεξουαλικών αντιδράσεων, ζάλη και προσωρινή απώλεια μνήμης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφτασαν στις αρχές ένας άνδρας γνωστός και ως ο «Αλεξάντερ ο Αλβανός» που δουλεύει στο αεροδρόμιο της Μυκόνου κινείται με ένα μπλε σκουτεράκι και σπρώχνει μεγάλες ποσότητες από το «σιρόπι του βιασμού». Έτσι δημιουργήθηκε ομάδα με μοναδικό σκοπό να συλλάβει τον ντίλερ του GBL. Το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης, ο «Αλεξάντερ ο Αλβανός» εντοπίστηκε να βγαίνει από τον Κρατικό Αερολιμένα Μυκόνου και να επιβιβάζεται στη μοτοσικλέτα του. Αμέσως τον ακολούθησαν και για τρεις ημέρες έγιναν η σκιά του.

Όλες οι κινήσεις και οι συναντήσεις του μπήκαν στο μικροσκόπιο και αφού η ειδική ομάδα συγκέντρωσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία τον συνέλαβαν.

Εκτός από το ένα λίτρο GBL βρέθηκαν στην κατοχή του επίσης ποσότητα μεθαμφεταμίνης, κεταμίνης, ecstasy, 1800 νάιλον συσκευασίες, 50 σύριγγες ινσουλίνης και μια ζυγαριά ακριβείας. Ο υπάλληλος είπε στους αστυνομικούς ότι όλες αυτές τις ουσίες τις είχε για προσωπική χρήση, κάτι που όμως δεν τους έπεισε!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ