Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Στη «φάκα» κύκλωμα που γέμισε ναρκωτικά Μύκονο, Κρήτη και την Νάξο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στη «φάκα» κύκλωμα που γέμισε ναρκωτικά Μύκονο, Κρήτη και την Νάξο

Στη σύλληψη 4 μελών κυκλώματος που διακινούσαν κοκαΐνη, μεθαμφεταμίνη, MDMA, κατεργασμένη και ακατέργαστη κάνναβη προχώρησαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από συντονισμένη επιχείρηση.

Το κύκλωμα δραστηριοποιόταν σε Μύκονο, Κρήτη και Νάξο. Αρχικά προχώρησαν στη σύλληψη 31χρονου, ο οποίος είχε μόλις παραλάβει ταχυδρομικό δέμα, στο οποίο βρέθηκε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 31,4 γραμμαρίων. Όπως προέκυψε από την έρευνα, το δέμα απέστειλε από την Αθήνα 33χρονος, ο οποίος φέρεται ως «εγκέφαλος» και συντονιστής της δράσης του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών. Ο τελευταίος εντοπίσθηκε και συνελήφθη στη Μύκονο.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε σπίτι στη Μύκονο, που διέμεναν οι δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5,3 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, 9 γραμμάρια ναρκωτικής ουσίας MDMA, 25,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, 2 κινητά τηλέφωνα, αποδείξεις αποστολής δεμάτων και ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

Λίγο αργότερα συνελήφθη στην Ιεράπετρα Κρήτης 32χρονη, στην κατοχή της οποίας βρέθηκε ταχυδρομικό δέμα που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης βάρους 6,3 γραμμαρίων. Είχε προμηθευτεί τη ναρκωτική ουσία από τον 33χρονο. Τέλος, συνελήφθη και 34χρονη στη Νάξο, στην κατοχή της οποίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοκαΐνη βάρους 26,8 γραμμαρίων και κάνναβης βάρους 2,2 γραμμαρίων, τα οποία προμηθεύτηκε από τον 33χρονο στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ