Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Στον ανακριτή το κύκλωμα (με εμπλοκή αστυνομικών) που διακινούσε κοκαϊνη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στον ανακριτή το κύκλωμα (με εμπλοκή αστυνομικών) που διακινούσε κοκαϊνη

Στον ανακριτή οδηγούνται οι  εννέα  συλληφθέντες για το κύκλωμα ναρκωτικών. Βασικό συστατικό του κατηγορητηρίου είναι οι αποκαλυπτικές συνομιλίες οι οποίες φέρονται να δείχνουν την εμπλοκή 2 αστυνομικών στην σπείρα.

Οι διάλογοι περιέχονται στην έρευνα των “αδιάφθορων” της ελληνικής αστυνομίας με ενέργειες των οποίων εξαρθρώθηκε, η εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στην διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Αρνείται ο αστυνομικός

Πάντως ο τρικαλινής καταγωγής Αστυφύλακας, που υπηρετεί στο Α.Τ. Γρεβενών, εμπλεκόμενος στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, την οποία εξιχνίασε πρόσφατα η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, δηλώνει κατηγορηματικά μέσω του πληρεξούσιου Δικηγόρου του Δημήτρη Σαμαρτζή, ότι ουδεμία απολύτως συμμετοχή είχε στις φερόμενες και αποδιδόμενες σε αυτόν εγκληματικές ενέργειες, στα πλαίσια της ανωτέρω οργάνωσης, της οποίας σαφέστατα δεν αποτελεί μέλος, όπως παρουσιάζεται στο σύνολο του Τύπου και στην ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, ο Δικηγόρος Δημήτρης Σαμαρτζής δήλωσε ότι «οποιαδήποτε εμπλοκή του κατηγορουμένου, ανάγεται ξεκάθαρα σε απολύτως προσωπικές σχέσεις με έτερο πρόσωπο της δικογραφίας – συγκατηγορούμενό του, ενώ υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο αποχρώσες ενδείξεις, οι οποίες μετά πλήρους βεβαιότητος δεν θα καταστούν ικανές να στοιχειοθετήσουν τις σε βάρος αυτού κατηγορίες, όπως του αποδίδονται. Το ίδιο το αποδεικτικό υλικό της σχηματισθείσας δικογραφίας, μέσω των καταγεγραμμένων τηλεφωνικών συνομιλιών, θα αποτελέσει τεκμήριο υπέρ του.»

Πηγή: www.trikalanews.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ