Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στο εδώλιο υποψήφια βουλευτής που απειλούσε την… σύζυγο του εραστή της!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στο εδώλιο υποψήφια βουλευτής που απειλούσε την… σύζυγο του εραστή της!

Το πάθος για τον παντρεμένο εραστή της θόλωσε το μυαλό μιας υποψήφιας βουλευτή, η οποία θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου επειδή έστελνε απειλητικά μηνύματά στην σύζυγό του για να την τρομοκρατήσει.

Τα μηνύματα

«Πήρες το δρόμο που οδηγεί στο νεκροτομείο», «Είσαι η προσωποποίηση του απόλυτου εξευτελισμού του γυναικείου φύλου» ήταν μόνο μερικά από τα μηνύματα που δέχτηκε η γυναίκα, η οποία είχε από την μια να διαχειριστεί το «κέρατο» και από την άλλη τον φόβο που φώλιασε μέσα της από την επικίνδυνη ερωμένη που μπήκε ανάμεσα σε εκείνη και τον άνδρα της.

Η καταγγελία

Το ροζ σκάνδαλο αποκαλύφθηκε όταν το ζευγάρι, μην αντέχοντας άλλο την πίεση και τις απειλές, απευθύνθηκε στις διωκτικές αρχές προχωρώντας σε καταγγελία και ζητώντας προστασία. Μάλιστα, χθες, η υποψήφια βουλευτής του κόμματος του ΕΛΑΜ στην Κύπρο οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, όπου της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επίμονη χρήση δημοσίου δικτύου επικοινωνιών με σκοπό την πρόκληση, ενόχληση παρενόχληση ή και άσκοπη ανησυχία, καθώς και για αποστολή μηνυμάτων με κατάφωρα απειλητικό, προκλητικό, άσεμνο, προσβλητικό ή και αισχρό περιεχόμενο.

Όλα ξεκίνησαν το 2014…

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν μέσα στην δικαστική αίθουσα, ο εφιάλτης ξεκίνησε το 2014 όταν ο άνδρας ζήτησε από την ερωμένη του να χωρίσουν, καθώς ήθελε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο του. Όμως, η υποψήφια βουλευτής δεν αποδέχθηκε τον χωρισμό και άρχισε να απειλεί τόσο τον ίδιο, όσο και την ανυποψίαστη ως τότε σύζυγό του.

Σε ένα από τα μηνύματα που φέρεται να είχε στείλει η υποψήφια βουλευτής στη σύζυγο του πρώην εραστή της, ανέφερε πως «η εμμηνόπαυση πρέπει να σου προκάλεσε και μόνιμη εγκεφαλική βλάβη. Είσαι η προσωποποίηση του απόλυτου εξευτελισμού του γυναικείου φύλου. Να θυμάσαι. Γελά καλύτερα όποιος θα γελάσει τελευταίος. Είσαι άξια της τύχης σου». Σε άλλο μήνυμα η κατηγορούμενη έγραφε πως «όταν σου φυτέψω μια σφαίρα στον εγκέφαλο, θα συνέλθεις για τα καλά. Είμαι ψυχρός εκτελεστής, να το ξέρεις. Θα σε κάνω να φτύσεις αίμα. Είσαι τελειωμένη βρώμα. Με αυτή τη στάση τίποτε δεν πρόκειται να σώσεις. Πήρες το δρόμο που οδηγεί στο νεκροτομείο. Με αηδιάζεις»!

Σε ένα τρίτο μήνυμα έλεγε πως «σου έχουμε ευχάριστα νέα. Αποφασίσαμε προς το παρόν, να μην σε καθαρίσουμε αφού οι εκπλήξεις που σου επιφυλάσσει ο κύριος Χ είναι ανεπανάληπτες».

Πάντως, η κατηγορουμένη αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και δήλωσε αθώα κι έτσι η τύχη της θα κριθεί στην δίκη, η οποία προσδιορίστηκε τον Ιούνιο για την υπόθεση που έχει προκαλέσει σούσουρο στη μεγαλόνησο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ