Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Στυγερό έγκλημα στην Κύπρο-56 χρονη βρέθηκε σφαγιασμένη στο όχημά της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Στυγερό έγκλημα στην Κύπρο-56 χρονη βρέθηκε σφαγιασμένη στο όχημά της

Ένα στυγερό έγκλημα συγκλόνισε χθες το απόγευμα την κοινή γνώμη της Κύπρου. Μια γυναίκα εντοπίστηκε σφαγιασμένη στο αυτοκίνητό της λίγα μέτρα έξω απ’ το χωριό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες κίνητρο της στυγερής δολοφονίας ήταν τα λεφτά, τα οποία η 56χρονη είχε μαζί της διότι δούλευε σε μπακάλικο του γειτονικού χωριού.

Κάθε  μεσημέρι η άτυχη γυναίκα επέστρεφε στο χωριό Οίκος όπου διέμενε. Εκεί της είχε στήσει καρτέρι ο 40χρονος φερόμενος δράστης,Γεωργιανός, ο οποίος δούλευε στο χωριό Οίκος. Ο φερόμενος δολοφόνος είχε κάνει ωτοστόπ στην γυναίκα για να τον μεταφέρει στο χωριό. Αφού επιβιβάστηκε ο 40χρονος ανέσυρε σουγιά τον οποίο προηγουμένως είχε αγοράσει από περίπτερο της περιοχής και σκότωσε εν ψυχρώ την άτυχη γυναίκα.

Συγγενείς και χωριανοί της 56χρονης είναι συγκλονισμένοι διότι φαίνεται να πλήρωσε με την ζωή της την καλοσύνη της. Τα χρήματα που είχε μαζί της και στην συνέχεια εντοπίστηκαν στην κατοχή του 40χρονου ήταν ύψους 1500 ευρώ και σύμφωνα με τα στοιχεία ήταν οι εισπράξεις από το μπακάλικο.

Ο κοινοτάρχης ανέφερε πως είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται κάτι τέτοιο στο χωριό τους. Μάλιστα το έγκλημα σημειώθηκε λίγα μέτρα μακριά από σπίτια, οι κάτοικοι των οποίων άκουσαν τις φωνές της 56χρονης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σήμερα ο 40χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για περαιτέρω κράτηση ενώ αναμένονται και αποτελέσματα επιστημονικών εξετάσεων σε τεκμήρια τα οποία εντόπισαν οι αρχές.

Η 56χρονη ήταν μητέρα δυο ενήλικων παιδιών και τα τελευταία χρόνια δούλευε στα χωριά της περιοχής.

Πηγή: sigmalive

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ