Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Συνέλαβαν 25χρονο που σχεδίαζε «μακελειό» σε σχολείο! Τον κατέδωσε η πρώην κοπέλα του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνέλαβαν 25χρονο που σχεδίαζε «μακελειό» σε σχολείο! Τον κατέδωσε η πρώην κοπέλα του

Την τελευταία στιγμή πρόλαβαν οι αρχές της Φλόριντα των ΗΠΑ να σταματήσουν έναν 25χρονο να αιματοκυλήσει ένα σχολείο. Και αυτό έγινε μετά από την πρωτοβουλία της πρώην κοπέλας του η οποία παρουσίασε στην αστυνομία τα γραπτά μηνύματα που της είχε στείλει.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Τριστάν Σκοτ Ουίξ, από τη Ντεϊτόνα, έστειλε αρκετά μηνύματα, στα οποία έκανε λόγο για πιθανό πυροβολισμό, ενώ έγραφε πως «η εκτέλεση 100 ανθρώπων θα ήταν αρκετά καλή», αναφέροντας παράλληλα πως είχε εντοπίσει και το μέρος στο οποίο θα χτυπούσε. Ετσι με αυτά τα στοιχεία συνελήφθη με την κατηγορία της απειλής απόπειρας μαζικής εκτέλεσης.

«Ενα σχολείο είναι… αδύναμος  στόχος»

Σε άλλο του μήνυμα, ο Ουίξ φέρεται να έγραψε πως «ένα σχολείο αποτελεί αδύναμο στόχο… θα ήταν πιο πιθανό να ξεκινήσω να πυροβολώ σε μαζικό κοινό, από απόσταση 3 μιλίων. Θα ήθελα να σπάσω το ρεκόρ για τους περισσότερους θανάτους που έχουν καταγραφεί».

Κατά τη σύλληψή του, ο Ουίξ ανέφερε αρχικά στους αστυνομικούς πως τον έχουν συναρπάσει οι μαζικές εκτελέσεις, ωστόσο δεν είχε πάνω του εκείνη τη στιγμή όπλα ή άλλα πυρομαχικά. Στις έρευνες που ακολούθησαν στο διαμέρισμά του, εντοπίστηκαν ένα κυνηγετικό τουφέκι και εκατοντάδες σφαίρες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ