Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν τρία άτομα με μισό κιλό κοκαΐνη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθησαν τρία άτομα με μισό κιλό κοκαΐνη

Μισό κιλό κοκαΐνη σκόπευαν να διοχετεύσουν στην αγορά διακινητές ναρκωτικών, οι οποίοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, κατόπιν αστυνομικής επιχείρησης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τρεις Αλβανούς υπηκόους, 24, 30 και 43 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε ανακριτή Θεσσαλονίκης.

Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών Βέροιας φαίνεται ότι είχαν πληροφορίες για τη δράση των συλληφθέντων και σε επιχείρηση που έγινε το βράδυ της περασμένης Τρίτης τούς ακινητοποίησαν. Όπως έγινε γνωστό, η αστυνομική επέμβαση έγινε τη στιγμή που ο εικοσιτετράχρονος και ο τριαντάχρονος παραλάμβαναν από τον σαραντατριάχρονο συγκατηγορούμενό τους συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κοκαΐνης, βάρους 553 γραμμαρίων.

Η συγκεκριμένη ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε και σε έρευνα που ακολούθησε σε δύο σπίτια, που διατηρούσε ο τελευταίος, βρέθηκαν επιπλέον μικροποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης, ναρκωτικά χάπια, όπως επίσης το χρηματικό ποσό των 24.180 ευρώ που ήταν επιμελώς κρυμμένο σε έπιπλο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ