Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Συνελήφθη Μολδαβή μαστροπός με διεθνές ένταλμα σύλληψης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη Μολδαβή μαστροπός με διεθνές ένταλμα σύλληψης

Χειροπέδες σε μια νεαρή Μολδαβή μαστροπό που καταζητούνταν από τις αρχές της πατρίδας της με διεθνές ένταλμα σύλληψης για σεξουαλική εκμετάλλευση και πορνεία ανηλίκων κοριτσιών σε βαθμό κακουργήματος και είχε βρει καταφύγιο στη χώρα μας, έβαλαν οι αστυνομικοί του τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής.

Μέσω Facebook

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την 29χρονη R.N. μέσω του προφίλ της στο Facebook, αλλά και του στίγματος του κινητού της. Από τις έρευνες που έκαναν, κατάφεραν πολύ σύντομα να εντοπίσουν και το διαμέρισμα που είχε νοικιάσει με πλαστά στοιχεία στην οδό Λεμεσού στη πλατεία Αμερικής και άρχισαν να την παρακολουθούν διακριτικά, για να διαπιστώσουν αν έχει αναπτύξει παράλληλη δράση και στην χώρα μας, προωθώντας στην πορνεία ανήλικα κορίτσια.

Όταν διαπίστωσαν πως απλώς κρύβεται στην Ελλάδα , την συνέλαβαν και κινούν τις διαδικασίες για την έκδοσή της στην πατρίδα της. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές της Μολδαβίας ερευνούσαν το 2018 ένα εκτεταμένο δίκτυο σωματεμπόρων που προωθούσαν μέσω ειδικών ιστοσελίδων στην πορνεία ανήλικες, πολλές από τις οποίες είχαν απαγάγει από απομακρυσμένες κοινότητες της χώρας εκμεταλλευόμενοι την δεινή οικονομική τους κατάσταση.

Eίχαν απαγάγει μια 16χρονη

Όπως προέκυψε από τις έρευνες, η 29χρονη μαζί με έναν συνομήλικο συνεργό της είχαν απαγάγει μια 16χρονη και την κρατούσαν φυλακισμένη σε ένα διαμέρισμα στην πρωτεύουσα Κισινάου όπου την βίαζαν για να την εξαναγκάζουν να δέχεται πελάτες και την βασάνιζαν αν αρνούνταν να συμμετάσχει σε ερωτικά όργια με ηλικιωμένους! Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον συνεργό, όμως η 29χρονη κατάφερε να περάσει τα σύνορα -άγνωστο πώς- και να φτάσει στην Ελλάδα όπου πίστευε πως θα χάνονταν τα ίχνη της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ