Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθη 80χρονος για ασέλγεια σε βάρος δύο 12χρονων κοριτσιών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Συνελήφθη 80χρονος για ασέλγεια σε βάρος δύο 12χρονων κοριτσιών

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί εντός της ημέρας ο 80χρονος άνδρας που συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης έπειτα από καταγγελίες ότι ασελγούσε σε βάρος δύο ανήλικων κοριτσιών, δελεάζοντάς τα με σοκολάτες.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηλικιωμένος καλούσε τα μικρά κορίτσια στην αυλή του προκειμένου να τους προσφέρει γλυκίσματα και αφού τα έπειθε να πλησιάσουν, στη συνέχεια τα οδηγούσε σε ένα μικρό μποστάνι που διαθέτει και τα χάιδευε σε όλο τους το σώμα ικανοποιώντας τις διαστροφικές του ορέξεις. Η αρρωστημένη δράση του 80χρονου αποκαλύφθηκε όταν το πρωί του περασμένου Σαββάτου ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε φοβισμένο στον παππού του για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωνε  στα χέρια του 80χρονου και μετά το ισχυρό σοκ, οι οικογένειες των δύο παιδιών  ηλικίας 7 και 8 ετών, ενημέρωσαν άμεσα το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου.

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 80χρονος είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και συγκεκριμένα για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος παιδιών που δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη, κατά συρροή. Μάλιστα, το πιο εξοργιστικό είναι ότι ο φερόμενος ως παιδόφιλος γείτονας των κοριτσιών έχει εγγόνια και δισέγγονα! Από την στιγμή της σύλληψής του, ο ηλικιωμένος κρατείται στο αστυνομικό μέγαρο, καθώς η τοπική κοινωνία, όπως είναι φυσικό, έχει αναστατωθεί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ