Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Σόκ με τον 20χρονο που σκότωσε στο ξύλο τον πατέρα του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Σόκ με τον 20χρονο που σκότωσε στο ξύλο τον πατέρα του

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία του Αγίου Αθανασίου Θεσσαλονίκης. 48xρονος πατέρας αλβανικής καταγωγής βρήκε φρικτό θάνατο από τον 20χρονο γιο του έπειτα από καυγά που είχαν οι δυο άνδρες.

Το πτώμα του 48χρονου εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου κοντά σε παιδική χαρά ενώ παραπέρα βρισκόταν το μηχανάκι του. Ο θάνατος του άνδρα προκλήθηκε από ξυλοδαρμό του από το ίδιο του τον γιο. Λίγη ώρα νωρίτερα πατέρας και γιος λογομάχησαν άγρια, με τον 20χρονο να τον βαρά μέχρι θανάτου.

Ο 20χρονος συνελήφθη από τις αρχές και έχει οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Εις βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Βίαιο οικογενειακό περιβάλλον

Τα αίτια του καυγά ακόμα διερευνώνται ενώ η απολογία του νεαρού αλλά και μαρτύρων αναμένεται να ρίξουν φως στο οικογενειακό αυτό έγκλημα που ήρθε να ταράξει τα ήρεμα νερά της κοινωνίας του Αγίου Αθανασίου. Παρόλα αυτά κάποιοι κάνουν λόγο για βιαιότητες στο οικογενειακό περιβάλλον του 20χρονου.

Σύμφωνα με πρώτη εκτίμηση του Ιατροδικαστή, το πτώμα φέρει θλαστικά τραύματα και κάταγμα ρινός, πλην όμως θα ακολουθήσει νεκροτομή προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα αίτια του θανάτου, ενώ ο δράστης φέρει εκδορές στα χέρια.

Το πτώμα βρήκαν περαστικοί που τηλεφώνησαν στο ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης μετέβησαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι εντός ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ υπήρχε η σωρός 48χρονου αλλοδαπού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ