Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Τη Δευτέρα η απολογία του 42χρονου για το διπλό φονικό της Χρυσούπολης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τη Δευτέρα η απολογία του 42χρονου για το διπλό φονικό της Χρυσούπολης

Στον εισαγγελέα βρέθηκε ο 42χρονος ο οποίος σκότωσε εν ψυχρώ το βράδυ της Πέμπτης με μία κυνηγετική καραμπίνα τον 42χρονο γείτονά του και την 67 του μητέρα του. Ο δράστης παραδόθηκε μόνος του στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και σήμερα πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο «καυγάς» και το φονικό έγινε για το σημείο στο οποίο πάρκαρε το θύμα το φορτηγό του. Ωστόσο οι κάτοικοι της Χρυσούπολης έλεγαν ότι οι προστριβές ήταν καθημερινές για τους δύο γείτονες.

«Η οικογένεια του θύτη και του θύματος είχαν πάρα πολύ άσχημες σχέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Τρώγονταν σαν τα κοκόρια με το παραμικρό και για ασήμαντες διαφορές. Δεν είναι δυνατόν να τσακώνεται για το parking σε μια περιοχή όπως η δική μας που είναι όλο χωράφια. Αυτά είναι αστεία πράγματα που δυστυχώς έγιναν τραγικά» έλεγε ένας κάτοικος.

Ο δικηγόρος του θύματος, κ. Μιχάλης Τικόπουλος, δήλωσε στο protothema.gr: «Είναι ακόμη νωρίς για συμπεράσματα, ωστόσο όπως μου είπε πελάτης μου, εχθές το βράδυ γύρω στις 10.30 βρισκόταν στο σπίτι του με την μητέρα του και με μία οικογενειακή φίλη όταν ο δράστης πήδηξε τον μαντρότοιχο του σπιτιού του και τον εξύβρισε με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς. Την ίδια στιγμή, μπήκε στο σπίτι του δράστη και η μητέρα του θύματος και ο καβγάς άρχισε να δυναμώνει. Λίγα λεπτά μετά, το θύμα και η μητέρα του επιτέθηκαν στην ηλικιωμένη μητέρα του θύτη κι εκεί ο πελάτης μου έχασε τα λογικά του, πήρε την καραμπίνα κι έγραψε μία τραγωδία…».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ