Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Τον δήλωσαν αγνοούμενο, τον έψαχνε η Νικολούλη και αυτός έκανε διαρρήξεις στη Σύρο!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τον δήλωσαν αγνοούμενο, τον έψαχνε η Νικολούλη και αυτός έκανε διαρρήξεις στη Σύρο!

Είχε δηλωθεί αγνοούμενος και τον αναζητούσαν η Αστυνομία και το «Φως στο Τούνελ», αλλά εκείνος έκανε… διαρρήξεις στη Σύρο!

Η ιστορία του 37χρονου Έλληνα είναι τραγελαφική, αφού ανήσυχοι οι συγγενείς και φίλοι είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Όμως, αντί εκείνος να τους ειδοποιήσει ότι ήταν καλά, προτίμησε να παριστάνει τον… αγνοούμενο, προφανώς γιατί τον συνέφερε να κάνει ανενόχλητος τις δουλειές του που δεν ήταν άλλες από διαρρήξεις!

Είχε παραβιάσει τέσσερις επιχειρήσεις κι ένα σπίτι

Από την έρευνα που έκαναν οι άντρες της Ασφαλείας Ερμούπολης, προέκυψε ότι ο 37χρονος κάθε άλλο παρά… χαμένος ήταν, αφού αποδείχτηκε ότι είχε παραβιάσει τέσσερις επιχειρήσεις κι ένα σπίτι στην Ερμούπολη, από τις 13 Φεβρουαρίου ως και την περασμένη Κυριακή. Κυρίως, είχε βάλει στο μάτι καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος -στα οποία τρύπωνε νυχτερινές ώρες παραβιάζοντας τα παράθυρα- καθώς θεωρούσε ότι θα έβρισκε χρήματα στις ταμειακές μηχανές. Παρ’ όλα αυτά, στάθηκε άτυχος, αφού δεν βρήκε παρά 20 ευρώ στο ένα από αυτά.

Επίσης, σύμφωνα με το cyclades24, μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται φέρεται ότι είχαν διαρρήξει και ένα σπίτι που βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο από το οποίο οι δυο τους «ξήλωσαν» ένα εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο.

Όταν το άνοιξαν, όμως, διαπίστωσαν ότι δεν είχε μέσα χρήματα αλλά προσωπικά αντικείμενα τού ιδιοκτήτη και ένα ακριβό κινητό. Αυτό ήταν που οδήγησε στη σύλληψη του 37χρονου δράστη, καθώς οι αστυνομικοί ακολούθησαν το στίγμα του και τον εντόπισαν. Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων «βούιξε» από την είδηση και τώρα αναμένεται να γίνει η δίκη του 37χρονου μακροχέρης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ