Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Τον πυροβόλησε γιατί… ροχάλιζε!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τον πυροβόλησε γιατί… ροχάλιζε!

Με μια σφαίρα στη μασχάλη επιχείρησε να σωπάσει το ροχαλητό του συντρόφου της μια 47χρονη γυναίκα στη Φλόριντα.

Η Λόρι Μορίν συνελήφθη με την κατηγορία απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του συντρόφου της, Μπρετ Όλγουντ, ο οποίος μετά την επίθεση που δέχτηκε μέσα στη νύχτα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Σύμφωνα με τις αρχές, το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενδοοικογενειακής διαμάχης για το δυνατό ροχαλητό του Όλγκουντ. Καθώς τα πνεύματα οξύνθηκαν, η Μορίν άρπαξε την καραμπίνα της και πυροβόλησε τον σύντροφό της, ο οποίος τραυματίστηκε στη δεξιά μασχάλη. Και οι δυο τους είχαν καταναλώσει αλκοόλ πριν από τον καυγά. «Είναι τόσο χαζό, τόσο παράξενο, δεν μπορώ ούτε να το φανταστώ», δήλωσε ο γείτονάς τους, Ρόμπερτ Μέισον στο ABC. «Έχω μιλήσει μαζί της μια δυο φορές και ήταν πάντα ευγενική. Τα νέα με σόκαραν, αλήθεια», πρόσθεσε ο γείτονας.

Η δράστης δήλωσε ότι δεν σκόπευε να πυροβολήσει το σύντροφό της και ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε όταν προσπάθησε να σηκώσει ένα βαρύ κουτί, όμως το θύμα έδωσε μια άλλη εκδοχή των γεγονότων στο νοσοκομείο, αναγκάζοντας τη Μορίν να ανασκευάσει λέγοντας ότι το όπλο εκπυρσοκρότησε όταν ο Όλγκουντ προσπάθησε να της το πάρει από τα χέρια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ