Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Τους «έταξε» αυτοκίνητα τους πήρε τα χρήματα και έγινε… καπνός!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τους «έταξε» αυτοκίνητα τους πήρε τα χρήματα και έγινε… καπνός!

“Καπνός» φαίνεται πως έχει γίνει 45χρονος, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για απάτη. Σύμφωνα με τις αρχές, ο άνδρας με έδρα την Πάτρα εδώ και μήνες έπαιρνε χρήματα από πολίτες, πείθοντάς τους πως θα τους φέρει αυτοκίνητα από τη Γερμανία.

Αντ’ αυτού, κατά την αστυνομία, ο δράστης εξαφανιζόταν, με αποτέλεσμα οι πελάτες του να μην δουν ποτέ τα οχήματα, ούτε όμως και τα χρήματα που του έδιναν «μπροστά». Ήδη έχουν καταγγελθεί τρεις περιπτώσεις, ενώ τα στοιχεία του 45χρονου ημεδαπού έχουν ταυτοποιηθεί.

Όπως προκύπτει από τις δικογραφίες που έχουν σχηματιστεί σε βάρος του για το αδίκημα της απάτης, πριν από δυο μήνες περίπου έπεισε δυο άνδρες, ηλικίας 43 και 34 ετών,  να του καταβάλλουν το χρηματικό ποσό των 16.327 ευρώ, ως αντίτιμο για την αγορά και μεταφορά δυο οχημάτων από την Γερμανία στη χώρα μας.

Με το ίδιο πρόσχημα έπεισε 24χρονο ημεδαπό να του καταβάλλει το χρηματικό ποσό των 2.600 ευρώ, ενώ από τη μέχρι τώρα έρευνα φαίνεται ότι ο δράστης πριν από περίπου τέσσερις μήνες επισκεύασε σε συνεργείο οχημάτων του 24χρονου, το αυτοκίνητο του, χωρίς να καταβάλει το χρηματικό αντίτιμο των 4.500 ευρώ για τις πραγματοποιηθείσες εργασίες. Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον 45χρονο προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ