Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Του άρπαξαν το γιο για να τον ληστέψουν!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Του άρπαξαν το γιο για να τον ληστέψουν!

Στιγμές τρόμου έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου μια οικογένεια στο Παγκράτι, καθώς βρέθηκε στο στόχαστρο αδίστακτων κακοποιών, οι οποίοι είχαν μελετήσει κάθε τους κίνηση! Οι δράστες άρπαξαν τον 17χρονο γιο της τετραμελούς οικογένειας και στη συνέχεια μετέβησαν στο σπίτι τους στο Παγκράτι, με σκοπό την ληστεία! Ωστόσο, εκεί ήρθαν αντιμέτωποι με τον πατέρα, ο οποίος αντιστάθηκε στις ορέξεις τους.

Τον έβαλαν με την βία στο πορτ μπαγκάζ

Πιο συγκεκριμένα, όλα άρχισαν όταν οι κακοποιοί άρπαξαν – αφού τον παρακολούθησαν – τον 17χρονο στην περιοχή του Ζωγράφου. Τον έβαλαν με την βία στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους και αφού του άρπαξαν τα κλειδιά, πήγαν στο σπίτι του στο Παγκράτι, όπου άνοιξαν την πόρτα ανενόχλητοι. Μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν ο πατέρας και η μητέρα του 17χρονου, καθώς και ο μικρότερος κατά δύο χρόνια αδερφός του.

Τραυματίστηκε σε πολλά σημεία

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 55χρονος δημοσιογράφος και επιχειρηματίας Μάκης Παπαδάτος επιτέθηκε στους κακοποιούς και πάλεψε για αρκετή ώρα μαζί τους. Μάλιστα, τραυματίστηκε σε πολλά σημεία του σώματός του από αιχμηρό αντικείμενο που είχαν στην κατοχή τους οι δράστες. Τελικά, οι θρασύτατοι ληστές άρπαξαν κάποια αντικείμενα και τράπηκαν σε φυγή.

Ο πατέρας ωστόσο δεν σταμάτησε εκεί και κυνήγησε τους κακοποιούς στον δρόμο. Για τον λόγο αυτό οι δράστες πανικοβλήθηκαν και παράτησαν στο σημείο το αυτοκίνητό τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν ήταν κλεμμένο και ανήκει σε Αλβανό.

«Μου είπαν ”έχουμε το παιδί σου, θα το σκοτώσουμε, δώσε ό,τι έχεις και δεν έχεις” και μας έβαλαν σε ένα σημείο του σπιτιού με μαχαίρια και πιστόλια», δήλωσε στο Open ο κ. Παπαδάτος ενώ ανέφερε πως οι κακοποιοί χτύπησαν και τον μικρότερο γιο του, 15 ετών: «Το παιδί το χτύπησαν με γροθιές, έχει κάκωση στον σβέρκο».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ