Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Του υποσχέθηκε ότι θα του ρυθμίσει τα χρέη και του «άρπαξε» 7.500 €!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Του υποσχέθηκε ότι θα του ρυθμίσει τα χρέη και του «άρπαξε» 7.500 €!

Επί εννέα μήνες κατάφερνε να κρατάει κρυφή την ταυτότητά του και να ξεγλιστρά από τις αρχές ένας 35χρονος Έλληνας από την Πάτρα, ο οποίος είχε υποσχεθεί σε έναν ανυποψίαστο οφειλέτη ότι θα τον βοηθούσε δήθεν να ρυθμίσει τα χρέη του στην εφορία, προκειμένου να βάλει βαθιά το χέρι στις… τσέπες του!

Όμως, πριν από λίγες μέρες η Αστυνομία έφτασε στα ίχνη του και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τον περασμένο Μάιο ο 35χρονος εμφανίστηκε σε έναν επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στην αχαϊκή πρωτεύουσα και χρωστά στην εφορία, λέγοντάς του πως έχει τη λύση για το πρόβλημά του.

Με τις “γνωριμίες” που είχε

Συγκεκριμένα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως με τις γνωριμίες που είχε θα τον βοηθούσε να εξασφαλίσει από την αρμόδια εφορία ρύθμιση των οφειλών της επιχείρησης που διατηρεί. Ο ανυποψίαστος άνδρας, θέλοντας να χαλαρώσει τη «θηλιά» από τα χρέη, δέχθηκε μετά χαράς τις «υπηρεσίες» του 35χρονου και άρχισε να τού δίνει διάφορα ποσά για να ξεκινήσει τις διαδικασίες τακτοποίησης του χρέους του.

Συνολικά, ο απατεώνας φέρεται να απέσπασε από το θύμα του 7.500 ευρώ αλλά, στη συνέχεια, έγινε καπνός. Όμως, ταυτοποιήθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφαλείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr