Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Τρελή και… ανάποδη πορεία στην Εθνική Οδό από έναν μεθυσμένο!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τρελή και… ανάποδη πορεία στην Εθνική Οδό από έναν μεθυσμένο!

Τον τρόμο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας “έσπειρε” ένα λευκό Opel όπου κινούνταν ανάποδα για 15 περίπου χιλιόμετρα! Υπαίτιος του περιστατικού που τρόμαξε δεκάδες οδηγούς είναι ένας 76χρονος Λαμιώτης, ο οποίος με συνεπιβάτιδα τη σύζυγό του μπήκε στο αντίθετο ρεύμα του κεντρικού αυτοκινητοδρόμου και στο ρεύμα προς Αθήνα πήρε το δρόμο για Λαμία!

Έντρομοι οι οδηγοί που ήρθαν αντιμέτωποι με το εν λόγω αυτοκίνητο, έπαιρναν τηλέφωνο στο «100,» που έστειλε αμέσως δυνάμεις του Β’ ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων για να το εντοπίσουν.

Οι καταθέσεις “καίνε” τον μεθυσμένο

Σύμφωνα με καταθέσεις οδηγών, αρκετοί απέφυγαν την τελευταία στιγμή τη μετωπική σύγκρουση, ενώ ένας εξ αυτών ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπος με το λευκό Opel που κινούταν αντίθετα στην λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, αλλά κατάφερε να βγει δεξιά και να αποφύγει την μετωπική σύγκρουση.

Ο επικίνδυνος οδηγός αποδείχθηκε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και κρατούσε το όχημα του τέρμα δεξιά, δηλαδή πήγαινε ανάποδα στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Ο ίδιος υποστήριξε ότι λόγω κίνησης δεν κατάφερε να γυρίσει στον κόμβο του Μώλου και συνέχισε ακάθεκτος μέχρι τα διόδια Αγία Τριάδας όπου και τον σταμάτησαν οι δυνάμεις της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων.

Ο 67χρονος οδηγός συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στο αυτόφωρο, κατηγορούμενος για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και για παρακώλυση συγκοινωνιών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ