Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στο Κολωνάκι – Τρεις σεξουαλικές επιθέσεις σε ένα βράδυ στη Βουκουρεστίου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Τρόμος στο Κολωνάκι – Τρεις σεξουαλικές επιθέσεις σε ένα βράδυ στη Βουκουρεστίου

Τρόμος στη Βουκουρεστίου από έναν περίεργο άνδρα που το βράδυ της Κυριακής 11 Αυγούστου επιτέθηκε σε τρεις γυναίκες με σεξουαλικό κίνητρο. Μάλιστα, ο δράστης δεν επέλεξε «άγριες» ώρες για να επιτεθεί, αλλά μόλις έπεσε το σκοτάδι, στη συμβολή των οδών Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου και μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών, όρμησε στα θύματα του για να τα θωπεύσει!

Χθες στις 21:20 και ενώ στο σημείο που είχε στήσει καρτέρι βρισκόταν κόσμος πλησίασε νεαρή γυναίκα που περίμενε μαζί με τη φίλη της στο φανάρι για να περάσουν απέναντι στη στοά του City Link, της όρμηξε από πίσω και άρχισε να τη θωπεύει. Εκείνη αντέδρασε έντονα, άρχισε να φωνάζει και να τον κλωτσά στα πόδια όμως αυτός αντί να απομακρυνθεί, έκανε ένα βήμα πίσω και στη συνέχεια ξαναπλησίασε για να ολοκληρώσει την αισχρή του πράξη, βρίζοντας και απειλώντας.

Οι δύο γυναίκες έφυγαν τρέχοντας αναζητώντας αστυνομικούς και την ώρα που απομακρύνονταν είδαν τον περίεργο άνδρα να πλησιάζει μαζί με έναν συνεργό του στη συμβολή της Πανεπιστημίου με τη Ζαλοκώστα άλλες δύο γυναίκες και να επαναλαμβάνει το σκηνικό του τρόμου. Η γυναίκα με τη φίλη της βρήκαν στην Ερμού αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ενημέρωσαν για το συμβάν και δύο μηχανές με τρεις αστυνομικούς μετέβησαν στο σημείο που τους επέδειξαν χωρίς όμως να καταφέρουν να εντοπίσουν τον δράστη.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες πρόκειται για άτομο ηλικίας 25-35 ετών, μετρίου αναστήματος 1.70 – 1.75 πιθανότατα Αλβανός που μιλούσε σπαστά ελληνικά, ανοικτά καστανά ίσια μαλλιά που φορούσε ένα χακι μακό μπλουζάκι και μπεζ παντελόνι.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ