Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Φαρ Γουέστ στο Λασίθι: Κτηνοτρόφοι άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φαρ Γουέστ στο Λασίθι: Κτηνοτρόφοι άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών

Σκηνές άγριας δύσης στην περιοχή Λίμνες του Λασιθίου όταν δυο κτηνοτρόφοι, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δυο άνδρες έφτασαν με το διπλοκάμπινο 4Χ4 αγροτικό τους στο Βαθύ, με σκοπό να λύσουν τις διαφορές τους με έναν ηλικιωμένο κάτοικο του χωριού. Η μια κουβέντα έφερε την άλλη, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να ξυλοκοπηθεί μπροστά στα έκπληκτα μάτια των συγχωριανών του, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές και κατήγγειλαν την επίθεση.

Καταδίωξη στον παράδρομο της Εθνικής

Ώσπου να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι δυο δράστες είχαν  τραπεί σε φυγή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη στον παράδρομο της Εθνικής οδού και συγκεκριμένα στο ύψος των Λιμνών. Μόλις εκείνοι αντιλήφθηκαν το περιπολικό να πλησιάζει, σταμάτησαν το 4Χ4 στο οποίο επέβαιναν, άφησαν τα κλειδιά στη μηχανή και χώθηκαν σε ένα παρακείμενο λιόφυτο. Μάλιστα, προσπαθώντας να αποφύγουν την σύλληψη, πυροβόλησαν στον αέρα για να εκφοβίσουν τους αστυνομικούς.

Αναζητούνται

Οι ένοπλοι διέφυγαν και οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους συνεχίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, πρόκειται για δυο κτηνοτρόφους τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί μετά την καταγγελία που έγινε σε βάρος τους για τον ξυλοδαρμό του ηλικιωμένου και σε βάρος τους έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για σοβαρά αδικήματα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ