Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Φονικό στην Χρυσούπολη: Η «κακιά στιγμή» που κρατάει… χρόνια! (video)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φονικό στην Χρυσούπολη: Η «κακιά στιγμή» που κρατάει… χρόνια! (video)

Όπως φαίνεται, η θέση στάθμευσης του φορτηγού του ενός από τα θύματα του φονικού της Χρυσούπολης ήταν απλά η αφορμή… Λέγεται ότι οι δύο οικογένειες «είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς» από παλιά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορουμένου κ. Τικόπουλο και με τα όσα τού μετέφερε ο πελάτης του, τα δύο θύματα μπήκαν στο σπίτι του δράστη και επιτέθηκαν στη μητέρα του, με αποτέλεσμα ο 42χρονος να «θολώσει», να αρπάξει την καραμπίνα και να σκοτώσει μάνα και γιο, ενώ ακολούθως παραδόθηκε αυτοβούλως στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα.

«Πρόκειται για μια πολυετή διένεξη που δυστυχώς είχε αυτή την κατάληξη. Η διαμάχη αφορούσε ζητήματα ακινήτων. Να μην ξεχάσουμε ότι το συμβάν έλαβε χώρα στο σπίτι του δράστη και όχι των θυμάτων. Υπήρξε παραβίαση της ιδιωτικότητας και δέχτηκαν επίθεση από τα θύματα,. Δεν το λέω για να δικαιολογήσω. Είχαν πάντων μια πολυετή διαφορά», είπε ο δικηγόρος του δράστη.

Τα όσα αναφέρει ο ιατροδικαστής που εξέτασε τις δυο σορούς δείχνουν την αγριότητα της πράξης.

Ο κύριος Νίκος Κιφνίδης τόνισε μιλώντας στο newsit.gr πως ο δράστης χρησιμοποίησε βλήμα για αγριογούρουνο για να αφαιρέσει τη ζωή του γιου.

«Η γυναίκα χτυπήθηκε από απόσταση περίπου τριών μέτρων από κάλυκα με σκάγια. Υπήρξε διασπορά από τα σκάγια τα οποία βρήκαν τη γυναίκα στο θώρακα, στην τραχηλική χώρα, στην αορτή και στους πνεύμονες. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος. Όσον αφορά στον άνδρα χτυπήθηκε στην κλείδα από βλήμα που χρησιμοποιείται για το κυνήγι αγριογούρουνου. Το χτύπημα ήταν εξ’ επαφής και σε μικρότερη απόσταση του ενός μέτρου. Και ο άνδρας πέθανε ακαριαία».

Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Όπως αναφέρει το seleo ο δράστης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι διαπληκτίστηκε με τον 43χρονο γείτονα του, όταν, όπως ανέφερε, άρχισε ο γείτονας του να έρχεται απειλητικά στο σπίτι του, την ώρα που κάθονταν έξω, μαζί με την μητέρα και τη σύντροφο του.

Όταν έφτασε μπροστά στον φράχτη ο γείτονας του, τον προειδοποίησε να μην μπει μέσα στην αυλή , όμως αυτός πέρασε κι όρμηξε στην μητέρα του. Όπως ισχυρίστηκε, αφού κατάφερε να πάρει τον γείτονα του από πάνω της, μπήκε θολωμένος στο σπίτι άρπαξε το όπλο και τους πυροβόλησε.

Να πούμε ότι ο 42χρονος δράστης θα απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, στις 12:30.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ