Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη! Ο Ελ Τσάπο νάρκωνε και βίαζε κοριτσάκια

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Φρίκη! Ο Ελ Τσάπο νάρκωνε και βίαζε κοριτσάκια

Σοκαριστικές λεπτομέρειες έρχονται συνεχώς στο φως για τη δράση του Χοακίν Γκουζμάν, κατά κόσμον Ελ Τσάπο, μέσα από δικαστικά έγγραφα που έρχονται στο φως της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια της δίκης τους στις ΗΠΑ. Ο 61χρονος συνιδρυτής του καρτέλ της Σιναλόα φέρεται να εισήγαγε πάνω από 155 τόνους κοκαΐνη στις ΗΠΑ, τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο διαβόητος βαρώνος ναρκωτικών φέρεται να βίαζε ανήλικες ακόμη και 13 ετών, τις οποίες αποκαλούσε «βιταμίνες» του. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να κατέθεσε μεταξύ άλλων ο Αλεξ Θιφουέντες, κολομβιανός έμπορος ναρκωτικών που συνεργάζεται με την κυβέρνηση. Στην κατάθεσή του, σύμφωνα με το Sky News, υποστηρίζει ότι ο Ελ Τσάπο του έδινε οδηγίες να ρίχνει ουσίες σε σκόνη στα ποτά κοριτσιών ακόμη και 13 ετών και στην συνέχεια ερχόταν σε σεξουαλική επαφή μαζί τους, σε ένα από τα κρησφύγετα του στο Μεξικό.

«Ο Γκουζμάν αποκαλούσε τα μικρότερα κορίτσια “βιταμίνες” του γιατί πίστευε ότι η σεξουαλική δραστηριότητα μαζί τους του έδινε ζωή», ανέφερε ο Θιφουέντες. Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα έγγραφα αυτά αποσφραγίστηκαν έπειτα από αίτημα των New York Times και Vice News, καθώς ήταν σφραγισμένα επειδή θεωρήθηκε ότι το υλικό αυτό, που πλέον θα επανεξεταστεί, δεν είχε σχέση με τις κατηγορίες για τα ναρκωτικά που βαραίνουν τον Ελ Τσάπο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ