Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Χούλιγκαν διέλυσαν καφετέρια στην Πάτρα! Μαίνεται ανεξέλεγκτος ο οπαδικός “πόλεμος”

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χούλιγκαν διέλυσαν καφετέρια στην Πάτρα! Μαίνεται ανεξέλεγκτος ο οπαδικός “πόλεμος”

Με  βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει το καφέ «Ολύμπια» στην Πάτρα, μετά την επέλαση κρανοφόρων χούλιγκαν οι οποίοι θέλησαν να προσθέσουν ένα ακόμη επεισόδιο στον οπαδικό πόλεμο που μαίνεται ανεξέλεγκτος. Στο ιστορικό καφέ της οδού Τριών Ναυάρχων το βράδυ της Κυριακής οι θαμώνες παρακολουθούσαν αμέριμνοι τον τελικό μεταξύ των εθνικών ομάδων Πορτογαλίας – Ολλανδίας.

Λίγο μετά τις 23:.30΄, εμφανίστηκαν περίπου 15 άτομα και άρχισαν να εκτοξεύουν καρέκλες που είχαν αρπάξει από άλλα καταστήματα, σταχτοδοχεία, ακόμα και τραπέζια, ενώ έριξαν και καπνογόνα.  Μέσα στα δυο λεπτά που διήρκεσε η επίθεση των χούλιγκαν, το «Ολύμπια» έγινε λίμπα, ενώ ένας ηλικιωμένος θαμώνας έπεσε στο δάπεδο και χτύπησε στο πρόσωπο και μια υπάλληλος παρακείμενου καταστήματος, λιποθύμησε από την ταραχή. Αναστατωμένοι από τους κρότους και τις κραυγές, οι κάτοικοι της περιοχής βγήκαν στα μπαλκόνια τους, αλλά που οι νεαροί σκόρπισαν πανικό εξαφανίστηκαν.

Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο και πήραν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ η αγανακτισμένη ιδιοκτήτρια του καφέ  Αλέκα Κουβεριανού – Λαμπροπούλου τόνισε ότι θα υποβάλλει μηνύσεις.  Πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στην επίθεση, ενώ έχουν ταυτοποιήσει και τα στοιχεία των υπολοίπων κρανοφόρων. Ωστόσο, σύμφωνα με το tempo24.gr, μετά την επίθεση οι χούλιγκαν τηλεφώνησαν στο καφέ προειδοποιώντας ότι θα το ξανασπάσουν, αν δουν πάλι σε αυτό οπαδούς συγκεκριμένης ομάδας!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ