Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Χτύπησε με ρόπαλο στο κεφάλι την ηλικιωμένη που φρόντιζε για να τη ληστέψει

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Χτύπησε με ρόπαλο στο κεφάλι την ηλικιωμένη που φρόντιζε για να τη ληστέψει

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια ηλικιωμένη στα χέρια ενός νεαρού Ρομά, ο οποίος είχε αναλάβει να την… προσέχει!

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την απουσία του συζύγου της, που του είχε δώσει τα κλειδιά του σπιτιού στα Γαλανέικα της Λαμίας για να την φροντίζει επειδή μένει δίπλα τους και, όταν μπήκε ανενόχλητος μέσα χθες το πρωί, την χτύπησε με απίστευτη αγριότητα με ένα ρόπαλο στο κεφάλι για να τη ληστέψει!

Η άτυχη γιαγιά είδε ξαφνικά μπροστά της τον νεαρό Ρομά, ο οποίος έβγαλε το ρόπαλο και άρχισε να την χτυπά με μανία! Όμως, ο δράστης δεν είχε υπολογίσει πως ο ανιψιός του θύματος που μένει στον κάτω όροφο θα άκουγε τις κραυγές και θα έτρεχε για βοήθεια. Έτσι, όταν ο συγγενής της ηλικιωμένης μπήκε πανικόβλητος στο διαμέρισμα και αντίκρισε αιμόφυρτη τη θεία του, βρήκε πεσμένο δίπλα της και τον νεαρό Ρομά να προσποιείται τον… χτυπημένο!

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του ότι στο σπίτι είχαν εισβάλει άγνωστοι που χτύπησαν και τον ίδιο, δεν έπεισαν τους αστυνομικούς οι οποίοι τον προσήγαν στο τμήμα, καθώς σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου ήταν τάχα πεσμένος, βρέθηκε το ρόπαλο τυλιγμένο σε ένα πανί. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Λαμίας είχε βοηθήσει πολλές φορές τόσο τον ίδιο τον κατηγορούμενο Ρομά, όσο και τα αδέλφια του!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ