Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Αποχωρούν Τζανακόπουλος – Πολάκης από την προανακριτική για τη Novartis

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αποχωρούν Τζανακόπουλος – Πολάκης από την προανακριτική για τη Novartis

Οι εργασίες της Προανακριτικής επιτροπής για την σκευωρία της Novartis ξεκίνησε τις εργασίες της χωρίς την παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουου και Παύλου Πολάκη.

Στα διαδικαστικά ζητήματα τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί ο κ.Σπύρος Λάππας και εφόσον η διαδικασία προχωρήσει στην εξέταση του πρώην επικεφαλής της Novartis Hellas Κ.Φρουζή, τότε στην αίθουσα θα μπουν και οι άλλοι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χωρίς όμως να αντικατασταθούν οι κύριοι Τζανακόπουλος και Πολάκης.

Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάριζαν ότι δεν θα εξαρτήσουν την στάση του κόμματος από το εάν θα εξαιρεθούν αντιστοίχως και οι τρεις βουλευτές (Πλεύρης, Κυρανάκης, Κεγκέρογλου) που έχει ζητήσει ο συνήγορος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, Δημήτρης Τσοβόλας.

Με το που θα τελειώσει το διαδικαστικό ο ΣΥΡΙΖΑ διαμηνύει πως θα παραβρίσκεται στην εξέταση του Κωνσταντίνου Φρουζή ο οποίος βρίσκεται ήδη στη Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, όσο και ο πρόεδρος της Προκαταρκτικής Επιτροπής Γιάννης Μπούγας είχαν προειδοποιήσει ότι θα ληφθούν μέτρα εφόσον συνεχιστεί η «ακτιβιστική» προσέγγιση των δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ