Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Αυτόπτης μάρτυρας: Δύο άνδρες πέταξαν την Ειρήνη Λαγούδη στο αυτοκίνητο του θανάτου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αυτόπτης μάρτυρας: Δύο άνδρες πέταξαν την Ειρήνη Λαγούδη στο αυτοκίνητο του θανάτου

Νέα στοιχεία για την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη βλέπουν συνεχώς το «φως» της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Μαζί σου», στην δικογραφία υπάρχει κατάθεση μάρτυρα, ο οποίος είδε δύο άνδρες να πετούν την άτυχη Ειρήνη μέσα στο αυτοκίνητο, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Ο μάρτυρας στην κατάθεση που φέρεται να έχει δώσει, περιγράφει καρέ-καρέ τι συνέβη την ημέρα που η Ειρήνη Λαγούδη άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ ο ίδιος υποστηρίζει ότι έτυχε να βρεθεί στο σημείο χωρίς να να γίνει αντιληπτός από τους δράστες.

Άρχισαν να τσακώνονται και να ακούγονται φωνές

Ο άντρας έκανε λόγο για εμφάνιση ενός αυτοκινήτου μεγάλου κυβισμού που πάρκαρε στην στην παραλία. Λίγο μετά ήρθε και ένα άλλο αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο της Ειρήνης. Όπως κατέθεσε, βγήκε από μέσα μια κοπέλα, η οποία «ήξερε τον άλλο οδηγό γιατί πήγε και μίλησε μαζί του». Ο ίδιος δεν έδωσε αρχικά σημασία αλλά λίγο αργότερα άρχισαν να τσακώνονται και να ακούγονται φωνές. Η αγριάδα με την οποία μιλούσε ο άνδρας στη γυναίκα τού τράβηξε την προσοχή, φέρεται να είπε στην κατάθεση του.

Μάλιστα, συμπλήρωσε πως την ώρα του τσακωμού, δύο άλλοι άνδρες – κρύβονταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι, αλλά ο μάρτυρας τούς είχε δει από πριν-, πλησίασαν από πίσω τη γυναίκα.

Τους φώναζε «αφήστε με»

«Την άρπαξαν ενώ τους φώναζε «αφήστε με» και της έβαλαν κάτι στο στόμα. Αντιστάθηκε αλλά την πέταξαν μέσα στο αυτοκίνητό της, έκλεισαν την πόρτα και έφυγαν γρήγορα και οι τρεις. Οι δύο προς το εγκαταλελειμμένο σπίτι και ο τρίτος με το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητό του» φέρεται να είπε στην κατάθεση του. Ο ίδιος κατήγγειλε και απειλές για τις οποίες πλέον είναι ενήμερες οι Αρχές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ