Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Δίωξη σε δύο (ακόμα) υπόπτους για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δίωξη σε δύο (ακόμα) υπόπτους για τον θάνατο της Λίνας Κοεμτζή

Ποινικές διώξεις σε ακόμη δύο υπόπτους για το θάνατο της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, που έπεσε από τον 9ο όροφο της εστίας όπου διέμενε στη Θεσσαλονίκη, άσκησε ο εισαγγελέας. Οι εξελίξεις έρχονται λίγες μόλις ημέρες μετά το περιστατικό κατά το οποίο η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, απειλώντας να πηδήξει από το κτίριο της εισαγγελίας, από επειδή η υπόθεση έμενε στάσιμη.

Οι διώξεις αφορούν σε δύο άντρες που κατηγορούνται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς φέρονται να διακίνησαν άσεμνες φωτογραφίες της 20χρονης στο διαδίκτυο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Συνολικά είναι τρεις οι κατηγορούμενοι μέχρι στιγμής για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το Νοέμβριο του 2016, όταν η κοπέλα έκανε βουτιά στο κενό.

Αρχικά ο θάνατος της είχε χαρακτηριστεί αυτοκτονία, με την οικογένεια της όμως από την πρώτη στιγμή να κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια, με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, η φοιτήτρια δεν ήταν μόνη της τη μοιραία στιγμή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ