Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Δεν έχει φύγει στο εξωτερικό η σύντροφος του δολοφονημένου μεσίτη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δεν έχει φύγει στο εξωτερικό η σύντροφος του δολοφονημένου μεσίτη

Δεν έφυγε αεροπορικώς από την Ελλάδα η Γερμανίδα σύντροφος του 64χρονου μεσίτη, που βρέθηκε άγρια δολοφονημένος και «πακεταρισμένος» μέσα στο διαμέρισμά του στο Χαλάνδρι.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παρέλαβαν μέσα στο Σαββατοκύριακο τους καταλόγους με τους επιβάτες αεροπορικών εταιρειών που είχαν ταξιδέψει σε χώρες της Ευρώπης και όχι μόνο το επίμαχο χρονικό διάστημα, αλλά δεν υπάρχει σε αυτούς το όνομα της γυναίκας που θεωρείται “κλειδί” για την εξιχνίαση του εγκλήματος, καθώς εικάζεται πως είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είδε ζωντανό το θύμα.

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν έχει φύγει από την Ελλάδα, καθώς θα μπορούσε να περάσει τα σύνορα οδικώς μια και δεν καταγράφεται στις πύλες εξόδου της χώρας ως πολίτης της Ε.Ε..

Σε στέκια όπου συνήθιζε να συχνάζει

Ωστόσο, οι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η 64χρονη γυναίκα να έχει παραμείνει στην Ελλάδα και να μην εμφανίζεται για να ξεκαθαρίσει την θέση της, για λόγους που δεν έχουν αποσαφηνιστεί. Έτσι, οι άνδρες της Ασφάλειας την αναζητούν σε διάφορα μέρη όπου έχει λόγους να βρίσκεται, είτε σε φιλικά της πρόσωπα ή σε στέκια όπου συνήθιζε να συχνάζει μαζί με τον άτυχο μεσίτη.

Το πτώμα του 64χρονου Ιωάννη Βλαντίκα είχε βρεθεί πριν από περίπου δυο εβδομάδες σε προχωρημένη σήψη, μέσα στο διαμέρισμα που ενοικίαζε το ζευγάρι στην περιοχή του Χαλανδρίου. Όπως διέγνωσε ο ιατροδικαστής, ο θάνατος του άτυχου άνδρα είχε επέλθει πάνω από ένα μήνα πριν από την ανεύρεση της σορού, ενώ η αιτία θανάτου παραμένει απροσδιόριστη λόγω της αποσύνθεσης.

Φως στα αίτια και το μηχανισμό της δολοφονίας αναμένεται να ρίξουν οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εργαστηριακά τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ