Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Δεσμεύτηκαν τα ακίνητα της Folli Folie και των μελών του Δ.Σ της εταιρείας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δεσμεύτηκαν τα ακίνητα της Folli Folie και των μελών του Δ.Σ της εταιρείας

Σε μπαράζ δεσμεύσεων για το σκάνδαλο της Folli Folie προχωρά η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος. Μετά τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις θυρίδες, στο στόχαστρο μπαίνουν και τα ακίνητα της Folli Folie και των μελών του Δ.Σ της εταιρείας που ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη.

Η επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος διέταξε τη δέσμευση των ακινήτων η οποία θα ισχύει τουλάχιστον έως ότου εκδοθεί άλλη απόφαση που ενδεχομένως μπορεί να την ανατρέπει.

Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης για που διενεργεί ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης, έχουν δώσει έγγραφες εξηγήσεις όλοι όσοι φέρονται ως πρωταγωνιστές της υπόθεσης που έχουν κληθεί με την ιδιότητα του υπόπτου. Ο εισαγγελέας αφού μελετήσει τα πολυσέλιδα υπομνήματα που κατέθεσαν θα αποφασίσει τα επόμενα βήματά του, αν δηλ. θα ασκηθούν διώξεις σε αυτό το στάδιο και σε βάρος ποιων συγκεκριμένων προσώπων ή αν θα επεκταθεί ο κύκλος των εμπλεκομένων προσώπων και για άλλες ενδεχόμενες αξιόποινες πράξεις.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ