Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

«Επίθεση» με λουκέτα από την ΑΑΔΕ στην Μύκονο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Επίθεση» με λουκέτα από την ΑΑΔΕ στην Μύκονο

Μία απόφαση για λουκέτο σε γνωστό πριβέ κλαμπ της Μυκόνου πυροδότησε επεισόδια μεταξύ των ελεγκτών της ΑΑΔΕ και του προσωπικού ασφαλείας του συγκεκριμένου κέντρου.

Οι ελεγκτές  εντόπισαν φορολογικές παραβάσεις τόσο στο κλαμπ, όσο και σε άλλα γνωστά μπαρ του νησιού, όπου επιβλήθηκαν ποινές αναστολής της λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Όμως στο πριβέ κλαμπ της Μυκόνου, το προσωπικό ασφαλείας εμπόδισε τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ να επιδώσουν εγγράφως την απόφαση για το λουκέτο με αποτέλεσμα να υπάρξει απευθείας επικοινωνία τις πρωινές ώρες ανάμεσα στον γ.γ. της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, από τον οποίο ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ελεγκτές του κατά τον έλεγχο βρήκαν ότι δεν είχαν κοπεί αποδείξεις 750 ευρώ και από τη στιγμή που η επιχείρηση ήταν δόθηκε εντολή για 4ημερο λουκέτο.

Άλλο κλιμάκιο της ΑΑΔΕ πραγματοποίησε αιφνιδιαστικό έλεγχο σε beach bar στο Γαιδουρονήσι νότια της Κρήτης και διαπιστώθηκε η μη έκδοση δεκάδων αποδείξεων. Μπήκε “λουκέτο” για 48 ώρες, παρότι ο επιχειρηματίας ήταν υπότροπος για “μαϊμού” αποδείξεις και ανασφάλιστους εργαζόμενους. Όμως, επαναλειτούργησε εφέτος με άλλη επωνυμία και άλλο ΑΦΜ και δεν ήταν εφικτό να επιβληθεί μεγαλύτερη ποινή

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ