Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Η google «καίει» τη χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η google «καίει» τη χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη

Νέα έγγραφα και φωτογραφίες που ήρθαν στο φως, αλλά και η… google «καίνε» τη χήρα του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη ο οποίος δολοφονήθηκε τον Οκτώβριο του 2017 στη Σητεία από τον εραστή της γυναίκας του!

Λίγες ημέρες αφότου η 40χρονη Βουλγάρα και ο 39χρονος ομοεθνής της καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για τη στυγερή δολοφονία, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε μία φωτογραφία από ταξίδι της χήρας στην πατρίδα της, όπου απεικονίζεται σε κοινή παρέα με τον αστυνομικό συγκατηγορούμενό της.

Έστελνε χρήματα στον 39χρονο εραστή της

Ακόμα αποκάλυψε δύο έγγραφα που αποδεικνύουν ότι η καταδικασμένη 40χρονη έστελνε χρήματα στον 39χρονο εραστή της, στη Βουλγαρία. Στο ένα έγγραφο αποδεικνύεται ότι η Βουλγάρα του έστελνε συχνά ποσά ύψους από 200 ως και 400 ευρώ, από τον Ιούλιο του 2016 ως και τον Οκτώβριο του 2017, οπότε δολοφονήθηκε ο σύζυγός της.

Πάντως, η αποστολή των χρημάτων στον Βούλγαρο είχε ξεκινήσει νωρίτερα καθώς, ύστερα από τυχαία έρευνα των αστυνομικών στο αυτοκίνητο του 39χρονου Βούλγαρου, βρέθηκε ακόμη ένα έγγραφο το οποίο αποδείκνυε ότι είχε λάβει ποσό ύψους 300 ευρώ από την ερωμένη του στις 12 Ιουνίου 2016. Επίσης στην δίκη της αποκαλύφθηκε ότι έναν περίπου μήνα πριν την δολοφονία του καρδιολόγου, η 40χρονη έψαχνε στην google τόσο για στρατιωτικά ρούχα, όσο και το νόμο για τις συντάξεις χηρείας.

Για την αποπληρωμή του δανείου

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση των δικαστών κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, η χήρα ισχυρίστηκε ότι τον Μάρτιο του 2017 είχε πάρει δάνειο 10.000 ευρώ από τον Βούλγαρο για να ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου από τον καρδιολόγο και ότι τα ποσά που του έστελνε προορίζονταν για την αποπληρωμή του δανείου. Όπως αποδείχτηκε, όμως, αν και της είχε πράγματι σταλεί στην Ελλάδα έμβασμα ύψους 10.000 ευρώ, η χήρα δεν είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου.

Η 40χρονη και ο 39χρονος κρίθηκαν ένοχοι από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ύστερα από 17 ώρες ακροαματικής διαδικασίας. Η χήρα καταδικάστηκε σε ισόβια για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία και ο αστυνομικός καταδικάστηκε με την ίδια ποινή για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ