Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Θρίλερ με την περιουσία του δολοφονημένου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θρίλερ με την περιουσία του δολοφονημένου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη

Μία εβδομάδα μετά την καταδίκη της χήρας του 62χρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη και του Βούλγαρου εραστή της σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του καρδιολόγου της Σητείας τον Οκτώβριο του 2017, παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της πατρότητας του παιδιού της 40χρονης Βουλγάρας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Espresso» ο δικηγόρος της χήρας Μανώλης Αναστασάκης, είπε πως για την εντολέα του δεν υφίσταται θέμα πατρότητας και πως αυτά είναι θέματα που ανακινεί η πολιτική αγωγή και συγκεκριμένα η αδελφή του καρδιολόγου με έναν ρητό στόχο:

«Αν αποδεχτεί από το τεστ DNA ότι το παιδί δεν είναι του 62χρονου, αυτόματα η περιουσία περνάει σε αυτή. Στην άλλη περίπτωση, αν δηλαδή αποδειχτεί ότι το αγόρι είναι γιος του Καλαντζάκη, η αδελφή θα ζητήσει την επιμέλειά του για να μπορεί να διαχειριστεί εκείνη την περιουσία που θα περάσει στον 6χρονο. Δηλαδή, το παιδί που τώρα δεν δέχονται, μετά θα αρχίσουν να το διεκδικούν».

Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα

Ο κ. Αναστασάκης είπε πως η 40χρονη Βουλγάρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, καθώς είναι βέβαιο ότι το παιδί είναι του καρδιολόγου και για τον λόγο αυτό έχουν συναινέσει να υποβληθεί ο μικρός σε τεστ DNA. Μέχρι στιγμής, πάντως, το περιβόητο τεστ δεν έχει γίνει, αφού πρέπει να εκδοθεί απόφαση δικαστηρίου που να διατάσσει την εξέταση, μετά την προσβολή πατρότητας στην οποία έχει προχωρήσει η Μαρία Καλαντζάκη.

Πάντως, σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με Ζήνα», το θέμα πατρότητας το ανακίνησε πρώτη φορά ο Βούλγαρος αστυνομικός. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο απολογητικό υπόμνημα του 39χρονου στις 11 Οκτωβρίου 2017 (δηλαδή τέσσερις μέρες μετά το έγκλημα), η χήρα του είχε πει ότι πάνω σε έντονους καυγάδες με τον καρδιολόγο σύζυγό της αυτός της έθετε θέμα κατά πόσο ήταν ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού.

Η 40χρονη φέρεται να είχε επικοινωνία με τον Βούλγαρο ήδη από το 2014 και μάλιστα ο απότακτος αστυνομικός είχε στην κατοχή του ένα τζάκετ στρατιωτικού τύπου, το οποίο φέρεται να του το είχε χαρίσει η ερωμένη του και βρέθηκε στο αυτοκίνητό του μαζί με όπλα και άλλα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ