Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μήνυση για τις ζημιές από αγνώστους στο «στολίδι των Ιωαννίνων» 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μήνυση για τις ζημιές από αγνώστους στο «στολίδι των Ιωαννίνων» 

Μήνυση κατ’ αγνώστων δραστών κατατέθηκε από τον Δήμο Ιωαννίνων για τις ζημιές στο λιμανάκι Περάματος. Σύμφωνα με το epiruspot.gr το Ελληνικό κράτος μέσω του ΕΟΤ ξόδεψε αρκετά χρήματα προκειμένου να ολοκληρώσει την ανάπλαση στο λιμανάκι του Περάματος.

Μετά ήρθε ο Δήμος Ιωαννιτών που το παρέλαβε αλλά ουσιαστικά δεν μπόρεσε να λειτουργήσει ποτέ τις υποδομές που κατασκευάστηκαν. Το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να το παραχωρήσει στον Οργανισμό Σπηλαίου, ώστε να αναλάβει εκείνος για τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια την λειτουργία. Είναι άγνωστο αν προχώρησαν οι διαδικασίες, ωστόσο οι εικόνες από το λιμανάκι δεν απέχουν πολύ απ’ αυτές της πλήρους καταστροφής.

Η Δημοτική Αρχή με την ανακοίνωσή της δηλώνει ότι «θα συνεχίσει τη μάχη της δημιουργίας σε πείσμα των οπαδών της καταστροφής». Σε ότι αφορά τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις υπενθυμίζει ότι με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου έχουν περιέλθει πια στην διαχείριση του Σπηλαίου Περάματος κι αυτό άμεσα έχει προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκείμενου να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ