Σάββατο 20 Απριλίου 2024

«Μαφία του Κορυδαλλού»: Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει η προφυλακισμένη δικηγόρος

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Μαφία του Κορυδαλλού»: Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει η προφυλακισμένη δικηγόρος

Αίτημα αποφυλάκισης θα καταθέσει μετά την Πρωτομαγιά η προφυλακισμένη δικηγόρος, που ο υπερκοριός της ΕΥΠ την «έπιασε» να ανταλλάσσει «καυτά» ερωτόλογα με τον πελάτη της και φερόμενο ως αρχηγό της «Κόζα Νόστρα» του Κορυδαλλού, Κλοντιάν Λεκοτσάι!

Η δικηγόρος, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, είχε υποστηρίξει πως το μόνο που μπορούν να τής προσάψουν είναι ότι άσκησε το δικηγορικό της λειτούργημα.

«Εμείς οι δικηγόροι δεν ξεχωρίζουμε σκληρούς ή μαλακούς κακοποιούς. Είμαι ένας πραγματικός λειτουργός της δικαιοσύνης, που μάλλον το κράτος δεν θέλει τέτοιους», είχε δηλώσει, όμως οι απομαγνητοφωνημένοι διάλογοι με τον Λεκοτσάι την «καίνε».

Χαρακτηριστική είναι η συνομιλία που είχε μαζί του, στην οποία η 45χρονη ακούγεται να πιέζει τον φερόμενο ως αρχηγό της αλβανικής μαφίας να της ορκιστεί ότι εκείνη θα είναι για πάντα η συνήγορός του! Σε άλλο διάλογο χαρακτηρίζει «καλό παιδί» τον Λεκοτσάι:

  • Δικηγόρος: Είσαι ο καλύτερος άνθρωπος. Άκουσέ με, αφού είσαι το καλύτερο παιδί και το ξέρω αυτό. Άσε με να ξέρω εγώ ότι είσαι ο καλύτερος. Γιατί λες μ…… από το τηλέφωνο; Θέλεις να δικαστούμε για τα λόγια; Να δικαστούμε. Γιατί, απ’ ό,τι κατάλαβα, εσύ δικάζεσαι και κατηγορείσαι συνέχεια για τα λόγια. Ηθικός αυτουργός γι’ αυτό, ηθικός αυτουργός για το άλλο, ηθικός αυτουργός για εκείνο. Είσαι, επιτέλους, καταδικασμένος για κάτι που έκανες με τα χέρια σου;
  • Αλβανός κακοποιός: Όχι.
  • Δικηγόρος: Δηλαδή, θα τρελαθούμε, είσαι με τα λόγια μέσα, το κατάλαβες;
  • «Προσπαθούσα να τον ενθαρρύνω και να του μιλάω με πάρα πολύ όμορφο τρόπο, χωρίς να ξεπερνάω τα όρια», προσπάθησε να δικαιολογηθεί η 45χρονη δικηγόρος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ