Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Νέα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη μετά τον έλεγχο DNA

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νέα δεδομένα στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη μετά τον έλεγχο DNA

Νέα δεδομένα στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, φέρνουν τα αποτελέσματα από τον εργαστηριακό έλεγχο DNA που παραδόθηκαν χθες στις ανακριτικές και προανακριτικές αρχές. Κι αυτό διότι στα αντικείμενα που περισυνελέγησαν από το σπίτι, στο οποίο ξεκίνησε η προτελευταία πράξη της τραγωδίας αλλά και από τη θάλασσα όπου πέταξαν το κορμί της, βρέθηκαν ίχνη DNA των δύο κατηγορουμένων αλλά και «ορφανά» περισσότερων του ενός ατόμου.

Ωστόσο, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί εάν το «ορφανό» δείγμα γενετικού κώδικα έχει βρεθεί στα αντικείμενα του σπιτιού -πράγμα φυσιολογικό καθώς από εκεί περνούσε αρκετός κόσμος καθημερινά- ή σε εκείνα που εντοπίστηκαν σε σακούλες μέσα στη θάλασσα. Στη δεύτερη περίπτωση, η υπόθεση θα περιπλακεί ακόμη περισσότερο, καθώς θα σημαίνει ότι στη δολοφονία εμπλέκεται και άλλο ή άλλα άτομα, τα οποία και θα πρέπει να εντοπιστούν, να ταυτοποιηθούν και να κληθούν να καταθέσουν στις Αρχές.

Τα κομμάτια του παζλ αναμένεται να συμπληρώσει η άρση απορρήτου των επικοινωνιών της 21χρονης στα social media αλλά και των κινητών τηλεφώνων των δύο προφυλακισμένων στις φυλακές Φελλίου Γρεβενών, για να αποκαλυφθούν οι συνομιλίες τους. Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, λίγο πριν από τον φρικιαστικό θάνατό της, η Ελένη φαινόταν αγχωμένη και μόλις την προηγούμενη μέρα, ένας φίλος της την είδε κλαμένη και άυπνη, ενώ δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού που είχαν κλείσει για το απόγευμα. Ο νεαρός αναζήτησε τη φίλη του και λίγες ώρες αργότερα πληροφορήθηκε με φρίκη ότι εντοπίστηκε νεκρή στην παραλία Φώκιας, σε δύσβατο σημείο που επισκέπτονται κυρίως ψαράδες.

Στο μεταξύ, ανατριχίλα προκαλεί η μαρτυρία της 19χρονης κοπέλας με ειδικές ανάγκες που έζησε τρομακτικές στιγμές στα χέρια του 19χρονου Αλβανού, φερόμενου ως δολοφόνου της Ελένης Τοπαλούδη. «Τους έλεγα συνέχεια “σταματήστε, δεν θέλω”, αλλά εκείνοι δεν σταματούσαν και ο Αλβανός μου έλεγε “πέντε λεπτά ακόμα, πέντε λεπτά ακόμα”. Ήμουν τόσο τρομαγμένη, ζαλιζόμουν και δεν σκεφτόμουν πολύ καθαρά».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ