Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Νύφη «μποξέρ» γρονθοκόπησε την πεθερά της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νύφη «μποξέρ» γρονθοκόπησε την πεθερά της

Πεθερά και νύφη θεωρούνται -και συχνά είναι- αιώνιοι αντίπαλοι με εντάσεις και καβγάδες. Όμως στην περίπτωση δύο γυναικών στο Αγρίνιο τα πράγματα ξέφυγαν και η μία κατέληξε ξυλοκοπημένη στο νοσοκομείο, ενώ η άλλη αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη!

Η 51χρονη νύφη και η 81χρονη πεθερά της δεν είχαν και την καλύτερη σχέση, αφού συχνά οι καβγάδες τους έδιναν αφορμές για σχόλια στον περίγυρό τους. Το βράδυ της Κυριακής, όμως, η αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε άγριο τσακωμό, φωνές, κραυγές και πολλά «γαλλικά», με τους αστυνομικούς να καλούνται για να δώσουν τέλος στο θερμό επεισόδιο.

Όπως τα… συνηθισμένα

Όταν οι άνδρες της Άμεσης Δράσης ειδοποιήθηκαν από την πεθερά, θεώρησαν ότι πρόκειται για ένα οικογενειακό επεισόδιο όπως τα συνηθισμένα. Ωστόσο, φτάνοντας στο σπίτι της ηλικιωμένης, διαπίστωσαν ότι είχε ξυλοκοπηθεί. Αμέσως μόλις τους αντίκρισε, η 81χρονη υπέδειξε τη νύφη της ως υπαίτια για τον ξυλοδαρμό της κι έτσι οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη της 51χρονης, ώστε να ξεκαθαριστεί η κατάσταση στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί η ηλικιωμένη επέμεινε στην καταγγελία της, υποστηρίζοντας ότι η νύφη της την εξύβρισε και στη συνέχεια τη χτύπησε. Μάλιστα, όπως είπε, η 51χρονη τη γρονθοκόπησε με μανία σαν να ήταν… μποξέρ! Ετσι, με βάση την επίσημη καταγγελία της, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της νύφης για ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση και στη συνέχεια την άφησαν ελεύθερη.

Η δαρμένη πεθερά φρόντισε, βέβαια, να πάει και στο νοσοκομείο, ώστε οι γιατροί να επιβεβαιώσουν τις κακώσεις που είχε υποστεί από τις γροθιές της νύφης της και να έχει ατράνταχτες αποδείξεις στο δικαστήριο. Η επόμενη αναμέτρηση των δύο άσπονδων συγγενών αναμένεται στις δικαστικές αίθουσες, με τη νύφη να κάθεται στο σκαμνί έχοντας απέναντί της τη μηνύτρια πεθερά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ