Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ξέχασαν τις Άγιες μέρες και  «πιάστηκαν στα χέρια» 75χρονη μάνα με τις κόρες της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ξέχασαν τις Άγιες μέρες και  «πιάστηκαν στα χέρια» 75χρονη μάνα με τις κόρες της

«Ούτε ιερό, ούτε όσιο» δεν έδειξαν λόγω της ημέρας μια 75χρονη και οι δυο κόρες της όταν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία πιάστηκαν στα χέρια Μεγάλη Παρασκευή με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα.

Οι τρεις γυναίκες αλληλομυνήθηκαν, ενώ έγιναν αντικείμενο συζήτησης σε όλο το χωριό, με τους κατοίκους στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας ακόμα να αναζητούν να μάθουν την αιτία, που τις έκανε οικογενειακώς «μαλλιά-κουβάρια».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγγελθεί στο αστυνομικό τμήμα, όλα ξεκίνησαν όταν η 75χρονη μαζί με την μια από τις δυο κόρες της, κατέθεσαν μήνυση εναντίον της άλλης, για απειλές και άσκηση σωματικής βίας σε βάρος τους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί να εντοπίσουν και να συλλάβουν την 47χρονη γυναίκα, η οποία πέρασε στην αντεπίθεση. Όσο και αν προσπάθησαν οι αστυνομικοί να κατευνάσουν τα πνεύματα δεν τα κατάφεραν αφού οι γυναίκες ήταν αποφασισμένες.

Σύμφωνα με την εκδοχή της 47χρονης για το όλο το σκηνικό που δημιουργήθηκε ανήμερα της Μεγάλης Παρασκευής ευθύνονται τόσο η 75χρονη μάνα της όσο και η αδελφής της οι οποίες της επιτέθηκαν στα καλά καθούμενα την ώρα που εκείνη προσπαθούσε να προστατέψει τον εαυτό της.

Η 47χρονη γυναίκα μήνυσε τόσο την μάνα της όσο και την αδελφή της με αποτέλεσμα να συλληφθούν και εκείνες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ