Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Ξετυλίγεται το κουβάρι του θανάτου της 22χρονης Αρετής

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ξετυλίγεται το κουβάρι του θανάτου της 22χρονης Αρετής

Την άκρη του νήματος, που θα δώσει απάντηση στο ερώτημα τι πραγματικά συνέβη στην 22χρονη Αρετή Ζαχαροπούλου από τη Βαρβάσαινα Ηλείας, αναζητούν οι αρχές. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έφερε στο φως η εφημερίδα «Πατρίς», μέχρι στιγμής τα δεδομένα στο θρίλερ είναι ότι δεν είχε γίνει πάρτι στο διαμέρισμα της όμορφης φοιτήτριας, όπως φέρεται να είχε πει η σπιτονοικοκυρά της και πως ο θάνατός της επήλθε το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τα δεδομένα από τον υπολογιστή και το Facebook

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί φέρονται ότι έχουν καταλήξει σε κάποιο συμπέρασμα σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη από το βράδυ της Πέμπτης ως την τελευταία επικοινωνία της Αρετής με την οικογένειά της. Όμως, θα έχουν πιο σαφή εικόνα όταν πάρουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα από τη εξέταση των αποτυπωμάτων, αλλά και τα δεδομένα από τον υπολογιστή και το Facebook της Αρετής. Ως τότε, προσπαθούν να εξακριβώσουν αν υπήρχε άλλο άτομο στο διαμέρισμα της 22χρονης όταν άφησε την τελευταία της πνοή ή λίγο πριν από τον θάνατό της.

«Αποδεικνύεται ότι η Αρετή είναι τραγικό θύμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και της ανεξέλεγκτης χρήσης που επιτρέπει το υπάρχον κανονιστικό πλαίσιο σε διάφορες ομάδες, να επιδίδονται σε εγκληματικές δραστηριότητες στο όνομα δήθεν κάποιων σατανιστικών ή άλλων δοξασιών», ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Κώστας Τζαβάρας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ