Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

«Ομοβροντία» καταγγελιών εναντίον των φερόμενων δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Ομοβροντία» καταγγελιών εναντίον των φερόμενων δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη

Σαν «βροχή» πέφτουν η μια μετά την άλλη οι καταγγελίες για την δράση των δυο νεαρών που έχουν προφυλακιστεί για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο. Άλλη μια κοπέλα προχώρησε σε σοβαρή καταγγελία που ρίχνει νέο φως στην υπόθεση, αφού κατέθεσε ότι και εκείνη δέχθηκε επίθεση στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 21χρονη φοιτήτρια από το Διδυμότειχο!

«Ήρθε (σ.σ.: ο Αλέξανδρος Λ.) και με πήρε με τον Μανώλη Κ., με πήγαν σπίτι του και ήθελαν να κάνω κάτι μαζί τους, αλλά εγώ αρνιόμουν», κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα που βρέθηκε στο μοιραίο σπίτι στους Πευκούς, όπου έζησε την απόλυτη φρίκη η Ελένη και τελικά δολοφονήθηκε:

«Ήρθαν εκεί, σταμάτησαν το αυτοκίνητο και μου είπε ο Μανώλης ‘μπες μέσα, να πάμε να κάτσουμε σπίτι’ και απάντησα εγώ ‘όχι, δεν θέλω’. Και πάω να φύγω και απλά με παίρνει και με βάζει στο αυτοκίνητο. Έλεγα ‘άφησέ με’, αλλά αυτός (ο 21χρονος Ροδίτης) με έβαλε στο αμάξι, κλείδωσε απλώς τις πόρτες και με πήγαν στο σπίτι του. Φτάσαμε εκεί και μου είπαν να πάμε μέσα στο δωμάτιο κι εγώ είπα ‘δεν θέλω’…», πρόσθεσε η κοπέλα.

Όπως αναφέρει η “Espresso” σύμφωνα με την καταγγελία της, οι δύο άνδρες τη χτύπησαν επειδή αρνήθηκε να υπακούσει στις προσταγές τους και μάλιστα προσπάθησαν με τη βία να της βγάλουν τα ρούχα, αφού προηγουμένως την ανάγκασαν να πιει αλκοόλ! Κατά τη διάρκεια της προσπάθειας να τη γδύσουν, οι δύο νεαροί συνάντησαν τη σθεναρή αντίσταση της κοπέλας και ο Ροδίτης τής έδωσε ένα χαστούκι για να τη… συνετίσει! Το θύμα τρομοκρατήθηκε ακόμα περισσότερο, καθώς κατάλαβε τι ήταν ικανοί να κάνουν οι δύο νεαροί και προσπάθησε να φύγει, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη. Τότε, άρχισε να φωνάζει απειλώντας ότι θα τους κάνει μήνυση:

«Εκείνη τη στιγμή, ο Μανώλης φοβήθηκε και είπε στον άλλον “πάμε να τη γυρίσουμε, αυτή μιλάει σοβαρά”…»! Έτσι, η κοπέλα γλίτωσε τα χειρότερα!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ