Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Ο (μονόπλευρος) παράφορος έρωτας του συνταξιούχου που κατέληξε σε… μήνυση!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο (μονόπλευρος) παράφορος έρωτας του συνταξιούχου που κατέληξε σε… μήνυση!

Τον μπελά της βρήκε από έναν ερωτοχτυπημένο συνταξιούχο εκπαιδευτικό μια γυναίκα οδοντίατρος στο Βόλο, καθώς όσο εκείνη δεν υπέκυπτε στις ερωτικές του προθέσεις, τόσο εκείνος γινόταν και πιο εμμονικός εναντίον της.

Αποτέλεσμα της συμπεριφοράς του, όπως ισχυρίζεται η οδοντίατρος στην μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του, ήταν η ζωή της να μετατραπεί σε μαρτύριο γεμάτη από προσβολές, βρισιές και απειλές. Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην «αμαρτωλή» ζωή του «ερωτιάρη» συνταξιούχου που γυναίκα οδοντίατρος καταφέρετε εναντίον, αφού όπως έγινε γνωστό στο παρελθόν είχε καταδικαστεί επίσης για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Άσεμνες προτάσεις

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται η γυναίκα στην μήνυσή της, οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από μερικούς μήνες όταν ο ηλικιωμένος εμφανίστηκε στο οδοντιατρείο της ως πελάτης προκειμένου να κάνει ένα σφράγισμα. Όμως, έκτοτε όπως σημειώνει η ίδια, ξεκίνησε ο εφιάλτης της, καθώς ο συνταξιούχος εκπαιδευτικός άρχισε να της κάνει διάφορες άσεμνες προτάσεις, τις οποίες η γυναίκα απέρριψε από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Δυστυχώς όμως για εκείνη ο ηλικιωμένος, όπως όλα δείχνουν, δεν έβαλε μυαλό καθώς άρχισε να της αφήνει υβριστικά μηνύματα στον τηλεφωνητή και να της δημιουργεί γενικότερα μπελάδες, ακόμα και έξω από το σπίτι της. Όπως αποκάλυψε η οδοντίατρος, ο συνταξιούχος ακόμα και όταν την είδε να πίνει τον καφέ της σε κεντρική καφετέρια του Βόλου δεν την άφησε στην ησυχία της, με αποτέλεσμα να την πλησιάσει και να την φτύσει στα μαλλιά αιφνιδιάζοντας την.

Ο κόμπος όμως έφτασε στο χτένι, όταν πριν από λίγες ημέρες σε μια από τις τυχαίες συναντήσεις τους εκείνος την έσπρωξε, με αποτέλεσμα η οδοντίατρος μα πέσει κάτω, να σπάσει το δάχτυλο της και να μην μπορεί να εργαστεί. Το επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας της, η οποία όταν του ζήτησε εξηγήσεις εκείνος της επιτέθηκε με αποτέλεσμα να φέρει και εκείνη εκδορές στο χέρι της.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ