Τρίτη 23 Απριλίου 2024

Υπόθεση Φλώρου: Στην εισαγγελέα ως ύποπτος ο γιατρός του Ευαγγελισμού

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Υπόθεση Φλώρου: Στην εισαγγελέα ως ύποπτος ο γιατρός του Ευαγγελισμού
Ενώπιον της εισαγγελέα κατα της διαφθοράς Ελένης Τουλουπάκη εμφανίστηκε αυτοβούλως το απόγευμα , ο γιατρός που καταγγέλλεται από διευθυντή του Ευαγγελισμού ως ο

πλαστογράφος βασικής ιατρικής γνωμάτευσης του Άρη Φλώρου. Ο γιατρός κατέθετε επί 2,5 ώρες ως ύποπτος στους εισαγγελείς  καθώς υποδεικνύεται ως ο πλαστογράφος βασικής ιατρικής γνωμάτευσης του Άρη Φλώρου.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο διευθυντή της Α’ Κλινικής Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός Σπύρος Ζακυνθινός, ανέφερε πως «συγκεκριμένος γιατρός είχε φέρει τον Φλώρο για εξέταση στο νοσοκομείο.
Εμφανίστηκε αυτοβούλως  αναγνωρίζοντας τον εκατό του σε αυτά που κατήγγειλε ο διευθυντής του Ευαγγελισμού
Η γνωμάτευση φέρει τη δική του υπογραφή, ενώ υπάρχει και το σχετικό βίντεο που αποδεικνύει ότι εκείνος τον συνόδευε στη μελέτη ύπνου. Πήγαμε στο Εργαστήριο Ύπνου και ερευνώντας τα αρχεία μας εντοπίσαμε τόσο την πραγματική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο Αριστείδης Φλώρος όσο και την εξέταση που εμπεριέχεται στο φάκελο που παραδόθηκε στο ΚΕΠΑ».
Μόνος του 
Ο γιατρός, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, προσήλθε αυτοβούλως  (δίχως να κληθεί δηλαδή) στο εισαγγελικό γραφείο, προφανώς  αναγνωρίζοντας τον εαυτό του στις καταγγελίες του κ. Ζακυνθινού. Σε αυτό συνέτεινε και το γεγονός ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζακυνθινός , ήταν πιθανότατα και ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε στους εισαγγελείς, προσκομίζοντας στοιχεία  τα οποία , σύμφωνα με τα όσα δημόσια έχει δηλώσει , αποδεικνύουν τον πλαστογράφο της ιατρικής γνωμάτευσης.
Παρέδωσε ακόμα δύο γνωματεύσεις που κατ’ εκείνον είναι υποπτες.
Έτσι ο καταγγελλόμενος γιατρός αν και και προσήλθε αυτοβούλως στους εισαγγελείς, η κατάθεση που έδωσε ήταν με την ιδιότητα του υπόπτου για την τέλεση αξιόποινων πράξεων, όχι δηλαδή του απλού μάρτυρα. Αποχώρησε από το εισαγγελικό γραφείο στις 8 το βράδυ με αυτοκίνητο της Ασφάλειας και συνοδεία 2 αστυνομικών με πολιτικά.
“Ηθελε να αποφύγει δημοσιογράφους και κάμερες”, αιτιολόγησε ο δικηγόρος του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ